Wśród wysokich Gór Południowych największym miasteczkiem jest Grünerwald. Mieszkańcy to w znacznej części żołnierze i społecznosć związana z branżą militarną. Nie znaczy to, że jest ono smutne i nudne, wręcz przeciwnie. Tętni radosnym życiem z icznymi kawiarniami i wspaniałymi, uśmiechniętymi ludźmi.
Gdy tylko trafisz do dzielnicy mieszkalnej Grindelwald od razu będziesz chciał w niej zamieszkać. Urocze małe kamienniczki, od których wprost nie da się oderwać wzroku.
W małej kamienicy blisko centrum w mieszkaniu nr 17 mieszka Roman Schädel. Mieszkanie jest małe i skromne, godne przyszłego samotnego żołnierza. Żołnierz do koszarów może dojeżdżać tramwajem.
Ostatnio zmieniony 13 czerwca 2025, 22:58 przez Roman Schädel, łącznie zmieniany 3 razy.
Roman Schädel pisze: ↑11 października 2022, 09:04
Zrobiłem małe przemeblowanie. Tak teraz wygląda mój gabinet. Podoba sie?
Serio mówiąc to robi wrażenie. Widać suderlandzką modę, ale mnie się podoba. Wrażenie robi ten kominek. Świetnie się złożyło, że akurat takie mieszknie Szanowny znalazł. Niech się dobrze w nim wiedzie!
Gratuluję stylu Wpisuje się w nasze czasy. Choć część z nas (w tym nieskromna moja osoba) swoje pierwsze mieszkania zrobiła o wiele bardziej nowoczesne Ale chyba najważniejsze jest, by Pan czuł się w tym mieszkaniu dobrze
(-) Isabella Marie Augentrost-Cargalho Neumann-Swann [von Lichtenstein]