TELEGRAM INFORMACYJNY

Co to znaczy nie ma wiele?Isabella Swann pisze: ↑28 września 2022, 23:26 Chciałam nadgonić nowinki, a widzę, że nowinek za wiele nie ma![]()
no takie, jakie mnie nie interesująHeinz-Werner Grüner pisze: ↑29 września 2022, 08:53Co to znaczy nie ma wiele?Isabella Swann pisze: ↑28 września 2022, 23:26 Chciałam nadgonić nowinki, a widzę, że nowinek za wiele nie ma![]()
Są, ale za to jakie.![]()

Nikomu nie dogodzisz. Reklamacji nie przyjmuj, bo to nie ode mnie zalezy co kto pisze i gdzie. Żarty, żartami, ale akurat troszkę zaczęło się dziać ostatnio. Takie przynajmniej odniosłem wrażenia. Nawet Awww Czarek wyszedł.Isabella Swann pisze: ↑29 września 2022, 10:26no takie, jakie mnie nie interesująHeinz-Werner Grüner pisze: ↑29 września 2022, 08:53Co to znaczy nie ma wiele?Isabella Swann pisze: ↑28 września 2022, 23:26 Chciałam nadgonić nowinki, a widzę, że nowinek za wiele nie ma![]()
Są, ale za to jakie.![]()
![]()

Szczerze na to liczę, ale do tego chyba jeszcze daleka droga!Isabella Swann pisze: ↑29 września 2022, 11:10 chyba powoli wszyscy wracają z letniego letargu do życia

Ja mam sporo zastrzeżeń do siebie. Przestałem prowadzić "kajecik" informujący mnie o tym co mam zrobić i przez to zapominam. Czas do tego wrócić.