Władzę zwierzchnią w Edelweiss posiada Oberhaupt. To on czuwa, by "państwo rosło w siłę, a ludziom żyło się dostatniej". W tym miejscu znajduje się jego siedziba. Jeśli masz jakąś sprawę do niego, to dobrze trafiłeś.
Z niekrywanym żalem muszę przyjąć rezygnację, która tym oto rozporządzeniem zdejmuje z Waszych ramion urząd ambasadora.
Nie mniej gdyby kiedyś zaistniały czynniki wykazujące, że zmiana decyzji będzie odwracalna proszę bez krępacji zjawić się u mnie, w Der SItz.
Dziękuję serdecznie za pomoc herr Oberhaupt. To wielka pomoc dla mnie w obecnym okresie i też przyjmowanie pewnych konsekwencji swoich czynów. Niestety nie mogę być wszędzie gdzie bym chciała, na chwilę obecną
(-) Isabella Marie Augentrost-Cargalho Neumann-Swann [von Lichtenstein]
Isabella Swann pisze: ↑29 września 2022, 11:12
Dziękuję serdecznie za pomoc herr Oberhaupt. To wielka pomoc dla mnie w obecnym okresie i też przyjmowanie pewnych konsekwencji swoich czynów. Niestety nie mogę być wszędzie gdzie bym chciała, na chwilę obecną
To ja jestem Szanownej Pani wdzięczny, że tak długo reprezentowała Edelweiss w Księstwie Sarmacji. Odpoczywaj ile potrzebujesz.
Dziękujemy @Isabella Swann za sprawowanie funkcji Ambasadora w Księstwie Sarmacji. Właściwie to przetarłaś szlaki przyszłym dyplomatom Edelweiss, bowiem byłaś naszym pierwszym - i jedynym, do tej pory - Ambasadorem. Pięknie przygotowana ambasada, która była gotowa przyjmować nas jako gości lub turystów i pionierskie przekazywanie wiadomości z naszego kraju w formie Edelweiss Express. Dobry czas i idealna wizytówka naszych nieskazitelnych wartości!
Joachim Cargalho pisze: ↑29 września 2022, 18:37
Dziękujemy @Isabella Swann za sprawowanie funkcji Ambasadora w Księstwie Sarmacji. Właściwie to przetarłaś szlaki przyszłym dyplomatom Edelweiss, bowiem byłaś naszym pierwszym - i jedynym, do tej pory - Ambasadorem. Pięknie przygotowana ambasada, która była gotowa przyjmować nas jako gości lub turystów i pionierskie przekazywanie wiadomości z naszego kraju w formie Edelweiss Express. Dobry czas i idealna wizytówka naszych nieskazitelnych wartości!
Tak jest. Dobrze powiedziane Mein Faktotum. Myślę, że to będzie taki wzór i pocztówka dla chętnych jak należy pełnić funkcję ambasadora Edelweiss.
Tata za bardzo mnie chwali
Od tego jest. Natomiast ja chwalę w imieniu urzedu jaki pełniła Szanowna do niedawna. Robota została wykonana znakomicie!
Zdrastwujtie Towarzysze!
Trochę to zajęło, ale od dnia 30.09.2022 roku zgodnie z wprowadzonym postanowieniem, będę ambasadorem Republiki Socjalistycznej Czesnoradu w Kotlinie Edelweiss.
Robert Drenin pisze: ↑01 października 2022, 16:21
Zdrastwujtie Towarzysze!
Trochę to zajęło, ale od dnia 30.09.2022 roku zgodnie z wprowadzonym postanowieniem, będę ambasadorem Republiki Socjalistycznej Czesnoradu w Kotlinie Edelweiss.
Serdecznie gratuluje tej funkcji i cieszę się, że pan będzie u nas częściej bywał