Kto nie był w Edelweiss i nie pił piwa, ten nie zaznał v-życia! To wie każdy, jednak jeśli jeszcze tego nie zrobiłeś, to masz okazję to nadrobić. Październik to w Kotlinie czas zabawy ze złotym trunkiem i nie tylko. Sprawdź to sam.
Isabella Swann pisze: ↑15 października 2022, 16:14
- Ja poproszę! Kobitko daj mi jeden kufel! - powiedział Dziadek Jorguś
- Dla takiego miłego pana, to nawet i dwa oddam! Te są darmowe! Komu jeszcze? - kobieta darła się w niebogłosy, próbując przekrzyczeć orkiestrę dętą, która rozbawiała festiwalowiczów.
Heinz-Werner Grüner pisze: ↑15 października 2022, 08:04
W moimwypadku to jest właśnie niemożliwe. Startując w Lawinie (ukłon dla Frau @Femme Mystere ), wyciął bym się całkiem z działania na Polaniw Wolności. Niestety tego zrobić nie mogę, bo powinienem być wśród festiwalowiczów.
Ja też jakość specjalnie tego nie lubię, ale tutaj zaryzykuję tezę, że powinienem.
Dlatego w góry wysłałem Kevina, a stragan na Bierfeście prowadzi Liam
Każdy Winkuliczyk ma te trzy cechy
Leocki kunszt, sarmacką elegencję i edelwajski splendor
~JKW Mateusz I, Król-Senior Związku Winkulijskiego
Heinz-Werner Grüner pisze: ↑15 października 2022, 08:04
W moimwypadku to jest właśnie niemożliwe. Startując w Lawinie (ukłon dla Frau @Femme Mystere ), wyciął bym się całkiem z działania na Polaniw Wolności. Niestety tego zrobić nie mogę, bo powinienem być wśród festiwalowiczów.
Ja też jakość specjalnie tego nie lubię, ale tutaj zaryzykuję tezę, że powinienem.
Dlatego w góry wysłałem Kevina, a stragan na Bierfeście prowadzi Liam
Bergsteigerzy są teraz w górach. Gdy wrócą, na pewno będą się raczyć piwkami. Relacjonując, obecnie przodują Kevin wysłany przez @Alfred Fabian i @Joachim Cargalho . Ale to może szybko ulec zmianie!