A to zatem Towarzysz chce plik naszej stolicy? (Znaczy, tak się pytam dla upewnienia, bo szczerze nie wiem, czy dobrze zrozumiałem z kontekstu wypowiedzi, ale domyślam się, że pewnie o to chodzi. Więc jak dobrze rozumiem, to nie musi Towarzysz odpowiadać na to pytanie).Heinz-Werner Grüner pisze: ↑23 października 2022, 19:21Jak napisałem, wiem, że "Prace i Zasoby"... W każdym razie widać, że jest pomysł, nawet w grze.Robert Drenin pisze: ↑23 października 2022, 16:52Wszystkie zdjęcia są robione w grze komputerowej Soviet Republic: Workers and Resources i w większości wykonuje je Towarzysz Molotin, jednakże wyjątkowo Recin już ja projektuję. Dlatego też kształt miast jest zachowany.Heinz-Werner Grüner pisze: ↑23 października 2022, 12:45 Kamerad Drenin, a z technicznego punktu widzenia, kto trzyma pliki "Prac i Zasobów" dla czesnoradzkiego systemu wizualizacyjnego. Czy są one robione tylko na potrzeby chwili? Pytam z ciekawości, bo sam zaplanowałbym (czysto prywatnie) dalszy rozwój, według własnej wizji.![]()
![]()
Zapytajcie no Towarzysza czy nie udostępnił by pliku, ja szczerze lubię grać w tą grę. Nie mam przegranych 500h, ale raptem 50h...
Natomiast mogę się zapytać, ale to szczegóły proponowałbym i tak porozmawiać z Towarzyszem Molotinem, myślę że byłoby tak najlepiej, a tak poza tym ja w ogóle zapisu Nowańsku nie posiadam (ale i tak w sumie można było się chyba domyślić, po mojej wcześniejszej wypowiedzi).