Wiadomości z Związku Kolektywistycznych Republik Rad
- Joachim Cargalho • Stempel
- Graue Eminenz
-
ODZNACZENIA
OBYWATEL
Re: Wiadomości z Republiki Socjalistycznej Czesnoradu
Piękne odznaczenia. Kawał solidnej pracy przedstawione na tych kilkudziesięciu stronach dokumentu.

- Heinz-Werner Grüner • Stempel
- Oberhaupt
-
ODZNACZENIA
OBYWATEL
Ja właśnie wiem o co chodzi, chciałem tylko Herr Romanowi to podpowiedzieć.Robert Drenin pisze: ↑06 listopada 2022, 10:21Dobrze! Otóż o to chodzi.Heinz-Werner Grüner pisze: ↑05 listopada 2022, 21:59Pewnie chodzi o mikronacyjną formę rozumienia filozofii.![]()
A tak w kwestiach z wczorajszego życia Czesnoradu, to niestety nie mogłem wczoraj wysłać, więc wyślę teraz:
Czesnoradzkie odznaczenia i nagrody.
Jeśli chodzi o dokumentację i przede wszystkim wszystkie odznaczenia, to wielkie ukłony. Ja się za to biorę w tak wolnym tempie, że się aż wstydzę... Jesli mi tylko czas pozwoli to będę systematycznie nadrabiał, wiele jest w Czesnoradzie myśli zbliżonej do mojej, ale to chyba dobrze, że nie jestem w tym myśleniu sam.
- Robert Drenin • Stempel
- Zmarły
-
ODZNACZENIA
Ale jakby nie patrzeć, to te odznaczenia i nagrody już od bardzo długiego czasu ustalaliśmy. Nawet byłbym skłonny powiedzieć, że rok zajął nam tworzenie tego wszystkiego, ale cieszę się, że w końcu udało nam się skończyć.Heinz-Werner Grüner pisze: ↑06 listopada 2022, 20:03Ja właśnie wiem o co chodzi, chciałem tylko Herr Romanowi to podpowiedzieć.Robert Drenin pisze: ↑06 listopada 2022, 10:21Dobrze! Otóż o to chodzi.Heinz-Werner Grüner pisze: ↑05 listopada 2022, 21:59
Pewnie chodzi o mikronacyjną formę rozumienia filozofii.![]()
A tak w kwestiach z wczorajszego życia Czesnoradu, to niestety nie mogłem wczoraj wysłać, więc wyślę teraz:
Jeśli chodzi o dokumentację i przede wszystkim wszystkie odznaczenia, to wielkie ukłony. Ja się za to biorę w tak wolnym tempie, że się aż wstydzę... Jesli mi tylko czas pozwoli to będę systematycznie nadrabiał, wiele jest w Czesnoradzie myśli zbliżonej do mojej, ale to chyba dobrze, że nie jestem w tym myśleniu sam.
Tow. Robert Drenin
Wiceprzewodniczący Rady Komisarzy Ludowych Związku Kolektywistycznych Republik Rad

- Heinz-Werner Grüner • Stempel
- Oberhaupt
-
ODZNACZENIA
OBYWATEL
Rok? Ufff. My działamy pół, także wszystko przed nami.Robert Drenin pisze: ↑06 listopada 2022, 21:03Ale jakby nie patrzeć, to te odznaczenia i nagrody już od bardzo długiego czasu ustalaliśmy. Nawet byłbym skłonny powiedzieć, że rok zajął nam tworzenie tego wszystkiego, ale cieszę się, że w końcu udało nam się skończyć.Heinz-Werner Grüner pisze: ↑06 listopada 2022, 20:03Ja właśnie wiem o co chodzi, chciałem tylko Herr Romanowi to podpowiedzieć.Robert Drenin pisze: ↑06 listopada 2022, 10:21
Dobrze! Otóż o to chodzi.![]()
- Zmarły
-
ODZNACZENIA
Szanowni Mikronauci!
Przypominamy tylko, że 12 listopada 2022r. odbędzie się Sympozjum Dydaktyki Mikrozofii w Nowańsku w Komisariacie Nauki i Oświaty.
Przypominamy tylko, że 12 listopada 2022r. odbędzie się Sympozjum Dydaktyki Mikrozofii w Nowańsku w Komisariacie Nauki i Oświaty.
Tow. Robert Drenin
Wiceprzewodniczący Rady Komisarzy Ludowych Związku Kolektywistycznych Republik Rad

- Joachim Cargalho • Stempel
- Graue Eminenz
-
ODZNACZENIA
OBYWATEL
No! Wiedziałem, że już mam jakieś mikronacyjne plany na 12 listopada.
Dzięki za przypomnienie.
Dzięki za przypomnienie.

- Isabella M. Neumann-Swann • Stempel
-
ODZNACZENIA
OBYWATEL
Dziękuję za przypomnienie, a o której zaczynacie w sobotę? bym mogła sobie jakoś dzień zaplanowaćRobert Drenin pisze: ↑10 listopada 2022, 13:38 Szanowni Mikronauci!
(-) Isabella Marie Augentrost-Cargalho Neumann-Swann [von Lichtenstein]

- Zmarły
-
ODZNACZENIA
Godzina nie jest konkretna, a to dlatego, aby właśnie dać spokojnie czas na przybycie. Jednakże myślę, że słowa wstępu ode mnie i od Tow. Andrzeja Ordyńskiego najprawdopodobniej wieczorem pojawią się.Isabella Swann pisze: ↑10 listopada 2022, 21:29Dziękuję za przypomnienie, a o której zaczynacie w sobotę? bym mogła sobie jakoś dzień zaplanowaćRobert Drenin pisze: ↑10 listopada 2022, 13:38 Szanowni Mikronauci!
Tow. Robert Drenin

- Isabella M. Neumann-Swann • Stempel
-
ODZNACZENIA
OBYWATEL
no to idealnieRobert Drenin pisze: ↑10 listopada 2022, 23:32Godzina nie jest konkretna, a to dlatego, aby właśnie dać spokojnie czas na przybycie. Jednakże myślę, że słowa wstępu ode mnie i od Tow. Andrzeja Ordyńskiego najprawdopodobniej wieczorem pojawią się.Isabella Swann pisze: ↑10 listopada 2022, 21:29Dziękuję za przypomnienie, a o której zaczynacie w sobotę? bym mogła sobie jakoś dzień zaplanowaćRobert Drenin pisze: ↑10 listopada 2022, 13:38 Szanowni Mikronauci!
(-) Isabella Marie Augentrost-Cargalho Neumann-Swann [von Lichtenstein]

- Zmarły
-
ODZNACZENIA
Czas najwyższy na wysłanie wydarzeń z Republiki Socjalistycznej:
Obywatel Iwan - Praca
Królak Nizinny
Obywatel Iwan - Praca
Królak Nizinny
Tow. Robert Drenin