@Joachim Cargalho myślisz, że spodobałabym się w tym Panu @Erwin von Beckendorff ? Jeśli tak, to rozważam!

Co Ty nie powiesz!Joachim Cargalho pisze: ↑05 marca 2022, 14:54 Może chce Pan kupić kebaba?
Zdecydowanie lepiej prezentuje się ten strój na Samundyjskim pokazie![]()

Frau Augentrost to chodzący seksapil... Nic dodać nic ująć.Joachim Cargalho pisze: ↑05 marca 2022, 15:03 Jestem pewien, że Herr von Beckendorff były Tobą zachwycony w takim stroju.
A Twój wybór padł właśnie przez dekolt - ku pokrzepieniu Herr Gruenera - czy może ze względu na wytaliowanie a'la syrena?![]()
Musisz zacząć stosować tyle samo kremu z filtrem na dłonie, ile smarujesz sobie twarz. Poza tym... no widać, ze się bardziej postarałeśHeinz-Werner Grüner pisze: ↑05 marca 2022, 15:04Co Ty nie powiesz!Joachim Cargalho pisze: ↑05 marca 2022, 14:54 Może chce Pan kupić kebaba?
Zdecydowanie lepiej prezentuje się ten strój na Samundyjskim pokazie![]()
![]()

No pewnie! To znajdź sobie kogoś innego jako awatarek, kogoś kto ma choć jedno kolorowe zdjęcie. Poirot nie ma. Szukałem chyba z 15 minut.Joachim Cargalho pisze: ↑05 marca 2022, 15:18 Herr Gurener, ale czarno-białe odbiera cały urok tych strojów!
Hmmm To by dopiero była przyjemność.Femme Mystere pisze: ↑05 marca 2022, 15:24 Zacznę chodzić w worku po ziemniakach i zobaczymy, czy ktoś się obejrzy.![]()
Ależ proszę bardzoFemme Mystere pisze: ↑05 marca 2022, 14:57 @Meisande V Gvandoya gdzie można zamówić ten strój po lewej?
@Joachim Cargalho myślisz, że spodobałabym się w tym Panu @Erwin von Beckendorff ? Jeśli tak, to rozważam!Bo jeśli chodzi o @Heinz-Werner Grüner to on woli zdecydowanie głębsze dekolty, z tego, co się zorientowałam.