Sportem narodowym w Edelweiss nie może być nic innego jak jazda na nartach, a dlaczego? Śniegu tu przez niemalże cały rok jest po pachy. Atrakcji, możliwości i zabaw związanych z białym puchem jest co niemiara. Można więc rzec, że szarotkowe społeczeństwo zimowymi sportami stoi.
Kotlina rozwija się pomału, ale efekty widać na każdym kroku. Tej zimy rozpoczynamy inwestycje budowlane związane z przeprowadzeniem magistrali kolejowych wzdłuż naszego regionu. Jednocześnie sezon zimowy to także okazja do organizacji zawodów sportowych. Już 15 grudnia rozpoczniemy cykl imprez w narciarstwie alpejskim, mianowicie Mistrzostwa Kotliny w tejże dyscyplinie. Wszystkich zainteresowanych zapraszamy do udziału. To naprawdę świetna okazja do zabawy i zwiększenia zasobności swojego portfela!
Warto wziąć udział gdyż organizator przewiduje nagrody, także za sam udział!
500 klubeków za zwycięstwo, 350 za II miejsce, 275 za trzecie, a za więcie udziału 100 edelwajskich papierków!
Joachim Cargalho pisze: ↑15 grudnia 2022, 07:35
Nie no... Instalacja wydaje się być dosyć standardowa z pominięciem detali o blokowaniu pliku przez zaporę antywirusową.
No właśnie, mam dość istotne pytanie.
Gdzie będzie się znajdować to "Wyznaczone Miejsce" ? Chcemy dla każdego toru stworzyć wątek a może każde zawody będą otrzymywać wątek im poświęcony gdzie będzie można publikować wyniki.
Nie chcę być niemiły ale umieszczanie wyników w dziale regulaminu jak zrobił to Herr Joachim chyba na dłuższą metę nie przejdzie.
Joachim Cargalho pisze: ↑15 grudnia 2022, 16:45
Lepszy dziś już nie będę.
Heinz-Werner Grüner pisze: ↑06 grudnia 2022, 21:37
(...)
Reszty celowo nie oznaczam, bo ostatnio podobno za dużo spamię...
W KSach nikt o takich zarzutach nawet nie myśli, proszę śmiało oznaczać Spróbuję jeszcze dzisiaj przejechać trasę...Może przydadzą się doświadczenia z jazdy konnej w naszej Gwardii
Heinz-Werner Grüner pisze: ↑06 grudnia 2022, 21:37
(...)
Reszty celowo nie oznaczam, bo ostatnio podobno za dużo spamię...
W KSach nikt o takich zarzutach nawet nie myśli, proszę śmiało oznaczać Spróbuję jeszcze dzisiaj przejechać trasę...Może przydadzą się doświadczenia z jazdy konnej w naszej Gwardii
Co prawda konie to nie to samo, ale grywalnośc tej gry (i to: "a jeszcze raz...i jeszcze raz") jest dla mnie zbliżona do tego co miałem z DSJ w skokach narciarskich, ale tutaj jednak czas jest ważny, a to trwa ok. 2 minut, a nie skok raptem 10sekund. Poelcam sprawdzić samemu!