Witam!
Nazywam się Ronon Dex, z częścią z Was znamy się z Bialenii, Leocji czy ostatnio Samundy. Przybyłem pozwiedzać, a i może trochę się poudzielać, jak znajdę coś odpowiedniego dla siebie.
W sumie realowo jestem miłośnikiem kwestii militarnych okresu międzywojennego (nawet coś mi się tam zdarzyło swego czasu, w tej materii, w realu "drukiem popełnić"), a więc okres który prezentujecie bardzo mnie ujął...
Może się do czegoś przydam?
Witam wszytskich!
Regulamin forum
- Femme Mystere • Stempel
- Faktotum
-
ODZNACZENIA
OBYWATEL
Re: Witam wszytskich!
Witam serdecznie, @Ronon Dex Myślę, że z takimi zainteresowaniami na pewno znajdzie Herr u nas swoje miejsce, a i Oberhaupt @Heinz-Werner Grüner zaangażuje Pana w odpowiednich działach.
(-) Lieselotte Augentrost
Prawa Faktotum

Prawa Faktotum

- Heinz-Werner Grüner • Stempel
- Oberhaupt
-
ODZNACZENIA
OBYWATEL
Witam serdecznie Herr Dex!
Nie spodziewałem się, że Szanowny zdecyduje się przybyć do nas. Oczywiście nie mam nic przeciwko, nawet mnie to bardzo cieszy.
Jak pisałem, bardzo się cieszę, że być może uda nam się współpracować.
Nie spodziewałem się, że Szanowny zdecyduje się przybyć do nas. Oczywiście nie mam nic przeciwko, nawet mnie to bardzo cieszy.
Czy Szanowny się przyda w armii? Oczywiście! Od razu na wstępie zaznaczę, że 20-30-lata XXw. to też kwestia umowna. Jako, że specjalista ze mnie żaden w tej dziedzinie, a raczej wzrokowiec, to "nasze projekty" bazujemy na tym co jest miłe dla oka i wpasowuje się nam w klimat nazwijmy to "retro".
Jak pisałem, bardzo się cieszę, że być może uda nam się współpracować.
- Joachim Cargalho • Stempel
- Graue Eminenz
-
ODZNACZENIA
OBYWATEL
Dzień dobry, Herr Dex!
Widzę, że już doskonale Pan się rozgościł w naszej Krainie. W takim razie mogę tylko wyrazić jedynie, iż cieszy mnie Pana przybycie i zainteresowanie nami!
Widzę, że już doskonale Pan się rozgościł w naszej Krainie. W takim razie mogę tylko wyrazić jedynie, iż cieszy mnie Pana przybycie i zainteresowanie nami!

- Heinz-Werner Grüner • Stempel
- Oberhaupt
-
ODZNACZENIA
OBYWATEL
Nie bądźmy skromni...Nie pierwszy i nie ostatni taki gość.Joachim Cargalho pisze: ↑13 marca 2022, 15:17 Dzień dobry, Herr Dex!
A tak już poważniej, to z całym arsenałem wiedzy o militariach Herr Dex'a powinniśmy być szczęśliwi, że zawitał i do nas.
- Fatima Popow-Chojnacka • Stempel
-
ODZNACZENIA
- Tymoteusz Dostojewski • Stempel