Joachim Cargalho pisze: ↑19 marca 2023, 22:01
Myślałem, że wizytka JKM Arkadiusza w Ambasadzie będzie początkiem regularnych wizyt w naszym kraju. Niestety, musimy jeszcze bardziej się postarać.
Oczywiście, dziękujemy za list i doceniamy pamięć!
Przeciwności, które między nami są - muszą być naturalną koleją rzeczy, która powoduje wzajemne przyciąganie. Bez tego nie miałoby to racji bytu!
Wiesz co, mój drogi Faktotum, z całym szacunkiem do wszystkich mikronacji, ale akurat JKM Arkadiuszowi Maksymilianowi nie można odmówić tego, że pamięć jest jego domeną (lub raczej jego dworu.

).
Celowo nie rozwoziłem listów z zaproszeniami, bo chciałem sprawdzić, czy najbardziej (lub jedna z najbardziej) aktywna mikronacja w tym czasie zdoła otrzymać jakikolwiek list gratulacyjny.
15-esgo dnia marca, w dniu naszych obchodów, przyznam, że spodziewałem się maksymalnie trzech... Nie otrzymaliśmy żadnego.

Dlatego tym bardziej doceniam starania i choć dzień później to jednak były to życzenia jedyne jakie otrzymaliśmy.
Widocznie za mało się staramy i jesteśmy za mało zauważalni "na rynku" by nam gratulowano.

Podaje to tylko informacyjnie, nie mam z tym problemu, bo to przecież żaden wielki sukces wytrwać rok w istnieniu.