Witam
Regulamin forum
- Bruno Petrowicz Catalan • Stempel
-
ODZNACZENIA
Witam
Witam wszystkich obywateli i mieszkańców Edelweissu. Bardzo się cieszę, że w końcu czas pozwolił mi odwiedzić mi tą piękną górską dolinę. 
- Heinz-Werner Grüner • Stempel
- Oberhaupt
-
ODZNACZENIA
OBYWATEL
Re: Witam
Witamy serdecznie! Proszę się rozgościć.Bruno Petrowicz Catalan pisze: ↑14 marca 2022, 17:25 Witam wszystkich obywateli i mieszkańców Edelweissu. Bardzo się cieszę, że w końcu czas pozwolił mi odwiedzić mi tą piękną górską dolinę.![]()
-
ODZNACZENIA
Bardzo dziękuję. Liczę że w czasie pobytu tutaj nie tylko odpocznę ale i nabiorę nowej energii do działania. 
- Oberhaupt
-
ODZNACZENIA
OBYWATEL
Energia ważna rzecz. U nas zbiera się ją w bardzo prosty sposób.Bruno Petrowicz Catalan pisze: ↑14 marca 2022, 17:34 Bardzo dziękuję. Liczę że w czasie pobytu tutaj nie tylko odpocznę ale i nabiorę nowej energii do działania.![]()
- Joachim Cargalho • Stempel
- Graue Eminenz
-
ODZNACZENIA
OBYWATEL
Dzień dobry!
Jak zwykle wykazuję się niemałą ignorancją, gdyż niewiele wiem o Szanownym Panie, dlatego chętnie posłucham Pana historii podróży do nas, a i w odpowiedzi spróbuję nieco namalować obraz naszej Krainy.
Jak zwykle wykazuję się niemałą ignorancją, gdyż niewiele wiem o Szanownym Panie, dlatego chętnie posłucham Pana historii podróży do nas, a i w odpowiedzi spróbuję nieco namalować obraz naszej Krainy.

- Oberhaupt
-
ODZNACZENIA
OBYWATEL
A wie Szanowny, że ja też chętnie posłucham historii o JKM Brunonie? Z jakim państwem najbardziej się obecnie utożsamia itd...Joachim Cargalho pisze: ↑14 marca 2022, 20:26 Dzień dobry!
- Femme Mystere • Stempel
- Faktotum
-
ODZNACZENIA
OBYWATEL
-
ODZNACZENIA
Proszę wybaczyć że dopiero teraz odpowiadam, ale trochę włóczyłem się po górach i dopiero teraz wróciłem do miasta.
Pochodzę z Agurii w Królestwie Skarlandu. Obecnie mieszkam i jestem związany z Królestwem Santery. Dawnymi czasy byłem też aktywnym uczestnikiem życia społecznego w Monarchii Austro-Węgierskiej oraz Rzeczpospolitej Obojga Narodów, ale to zupełnie inna historia. 
Podróż, no cóż trochę trwała bowiem z Vaarlandu na Orientykę jest kawałek. Najpierw dotarłem do Monarchii Austro-Węgierskiej, która doskonale znam. Stamtąd po przekroczeniu granicy przez Grunerwald dotarłem do miasta stołecznego. Edelweiss to piękny kraj, jestem pod urokiem tego miejsca.Joachim Cargalho pisze: ↑14 marca 2022, 20:26 Dzień dobry!
Kto jak kto, ale Ekscelencja zna mnie nie od dziś i wie skąd i kim jestem.Heinz-Werner Grüner pisze: ↑14 marca 2022, 20:30
... ja też chętnie posłucham historii o JKM Brunonie? Z jakim państwem najbardziej się obecnie utożsamia itd...
- Oberhaupt
-
ODZNACZENIA
OBYWATEL
Edelweiss lubi opowiedziane historię... Kiedyś może ją spiszemy.Bruno Petrowicz Catalan pisze: ↑15 marca 2022, 20:06
Kto jak kto, ale Ekscelencja zna mnie nie od dziś i wie skąd i kim jestem.Pochodzę z Agurii w Królestwie Skarlandu. Obecnie mieszkam i jestem związany z Królestwem Santery. Dawnymi czasy byłem też aktywnym uczestnikiem życia społecznego w Monarchii Austro-Węgierskiej oraz Rzeczpospolitej Obojga Narodów, ale to zupełnie inna historia.
![]()
- Joachim Cargalho • Stempel
- Graue Eminenz
-
ODZNACZENIA
OBYWATEL
O tak, Edelweiss lubi wszelkie historie! Z Pana słów da się wyczytać, że z niejednego pieca chleb Pan jadł. Cieszymy się zatem, że i Edelweiss zyskało uznanie. Gdyby chciał Pan się czegoś dowiedzieć konkretnego - jesteśmy do dyspozycji. Myślę jednak, że najlepszym sposobem na poznanie nas jest śledzenie aktywnych wydarzeń, no... I uczestnictwo w nich!