Edelweissische Nationale Stiftung to edelweisska fundacja na rzecz nauki, kultury, sztuki i historii... Już sama nazwa brzmi na tyle poważnie, że każdy kto przekroczy jej progi powinien sobie zdawać sprawę, że o błahych sprawach tutaj się nie rozmawia. Nie bądź jednak sceptycznie nastawiony, naukowcy, artyści i inne osoby pracujące w fundacji to bardzo sympatyczni ludzie i skorzy do pomocy.
Wcześniej fundacja znana pod nazwą Edelweissische Wissenschaftsstiftung (do 14 czerwca'22)
Damiano á-la-Triste pisze: ↑20 czerwca 2023, 09:51
Specjalnie zmniejszyłem rozdzielczość i zamieściłem link poniżej do oryginału by każdy mógł się jak cieszyć jak najszybciej załadowanym zdjęciem :/
Spokojnie, Heinz po prostu liczył, że jak wydaje się miliony, to będzie widać każdy kamień na powierzchni planety.
Podlecą bliżej, to nie będzie marudzić.
Damiano á-la-Triste pisze: ↑20 czerwca 2023, 09:51
Specjalnie zmniejszyłem rozdzielczość i zamieściłem link poniżej do oryginału by każdy mógł się jak cieszyć jak najszybciej załadowanym zdjęciem :/
Spokojnie, Heinz po prostu liczył, że jak wydaje się miliony, to będzie widać każdy kamień na powierzchni planety.
Podlecą bliżej, to nie będzie marudzić.
To był żart odnośnie tego jaką "moc" mają dzisiejsze aparaty.
No ja tam nie jestem pewny czy aparat z Iphone'a, albo jakiegokolwiek innego telefonu mógłby wykonać zdjęcie przy wysokim promieniowaniu kosmicznym jakie panuje przy Merkurym
Damiano Robingren
Prezes firmy BAZTEK, Esperantysta
No cóż przyszedł chyba odpowiedni moment aby zaprezentować Wam mój portal, który tworzyłem przez ostatnie 3 miesiące z różnymi epizodami widocznymi na WebArchive
Prezentuję przed Wami: Cosmo czyli portal poświęcony aktualnym wydarzeniom w świecie kosmonautyki. Jest on na ten moment prowadzony tylko i wyłącznie przeze mnie co jest wielkim minusem, ponieważ nie zawsze mam czas czy chęci, lub po prostu nie zawsze są jakiekolwiek tematy więc jeśli ktoś chciałby się podjąć wolontariatowi to bardzo będę tej osobie wdzięczny
Zachęcam (ale nie zmuszam) do codziennego wchodzenia, ponieważ zazwyczaj Cosmo jest bardziej regularne niż ten wątek chociaż ostatnio się to zmieniło dzięki czemu raczej pozostanę tutaj i będę mógł pisać na swoim Cosmo. I to chyba na tyle piszcie co Wam się podoba, a co trzeba zmienić lub poprawić
Na pierwszy rzut oka: Zalążek pod dobry serwis informacyjny! Mnie się ta formuła podoba. Doceniam również materiały video wrzucane w portale społecznościowe! Dobra robota, Damianie!
To był żart odnośnie tego jaką "moc" mają dzisiejsze aparaty.
No ja tam nie jestem pewny czy aparat z Iphone'a, albo jakiegokolwiek innego telefonu mógłby wykonać zdjęcie przy wysokim promieniowaniu kosmicznym jakie panuje przy Merkurym
No zdecydowanie! Iphone to przecież "achy i ochy".