https://open.spotify.com/episode/1imVve ... DBWwn-CcrQ
Więcej o projekcie możecie poczytać tutaj i tutaj

Ja akurat jestem o to spokojny!Femme Mystere pisze: ↑28 września 2023, 21:03 A ja mam nadzieję, że kiedyś weźmiesz udział, Herr @Joachim Cargalho
Z przyjemnością! Jestem gotowy przyjąć zaproszenieFemme Mystere pisze: ↑28 września 2023, 21:03 A ja mam nadzieję, że kiedyś weźmiesz udział, Herr @Joachim Cargalho

Z pieprzem wśród Edli i jedziemy z tematem!Femme Mystere pisze: ↑28 września 2023, 22:00 Obawiam się, że niewiele osób byłaby wystarczająco odważna do pikantnego wywiadu.Ale jest to jakaś myśl, muszę się zastanowić.
Nie mam kompletnie problemu z tym by osoby chętne uruchamiały swoje własne audycje w ramach działalności Radia. Ze swojej strony mogę oferować udostępnienie materiału zarówno na YouTube jak i Spotify (Apple i Google Podcasts trochę muszę jeszcze ogarnąć) oraz zapewnić dostęp do radyjnego Twittera. Ideą Radia Mikronacje jest być taką wspólną platformą dla mikronacyjnych projektów w celu większej promocji idei mikronacji. Dlatego zielone światło dla takich pomysłów i chętnie ruszyłabym też projekt przeglądu wydarzeń razem z @Femme Mystere.Albert Fryderyk de Espada pisze: ↑28 września 2023, 22:05 W sumie gdyby udało się zatrudnić w radiu dodatkowe osoby do prowadzenia wywiadów to mogłoby to odciążyć @Anastasia Windsachen i sprawić że częściej byłoby nam dane słuchać audycji. Królowa Matka musiałaby się jednak wpierw na to zgodzić no i wytypować tą dodatkową osobę.
Ja po odsłuchaniu pierwszej audycji łaknę więcej i czekam z niecierpliwością. Na prawdę fajnie jest posłuchać historii ludzi jak tu trafili, czym się interesują, ich przemyślenia i wiele więcej.