Herr @Kajetan Sikorski spada na 3 miejsce, ale do Herr @Albert Fryderyk de Espada tracę jeszcze 0,568...

No w porównaniu do zeszłego roku teraz wyniki są jakieś absurdalne, ale dobrze, dobrze trzeba się troszeczkę pomęczyć żeby coś osiągnąć.Heinz-Werner Grüner pisze: ↑29 grudnia 2023, 00:00 No to jak obiecałem to wstawiam:
Herr @Kajetan Sikorski spada na 3 miejsce, ale do Herr @Albert Fryderyk de Espada tracę jeszcze 0,568...
Konkurencja się bardziej przykłada, a w sumie to nawet nie wiem czy też w innych warunkach pogodowych nie jechaliśmy. Mnie cieszy, że już pierwszego dnia mamy tak wyżyłowane wyniki.Albert Fryderyk de Espada pisze: ↑29 grudnia 2023, 00:22
No w porównaniu do zeszłego roku teraz wyniki są jakieś absurdalne, ale dobrze, dobrze trzeba się troszeczkę pomęczyć żeby coś osiągnąć.

Coś w tym jest, albo po lodzie nawet. Nie chce mi się sprawdzać.Joachim Cargalho pisze: ↑29 grudnia 2023, 10:45 Na pewno jechaliśmy w śniegu, bo teraz to nie idzie zakrętów wyrobić![]()
Czasem maleńka korekta ustawień carvingu, predkości itd. daje świetne efekty.Pavel van der Gibson pisze: ↑29 grudnia 2023, 19:42 U mnie niestety nie idzie pobijanie własnego, wcale nie takiego dobrego, wyniku..
A.F.de Espada - 2:38.821
H.W.Grüner - 2:39:389
K.M.Sikorski - 2:39:819
J.Cargalho- 2:41.791
M.Orański - 2:43.716
P.Van Der Gibson - 2:45.739
P.Jankowski - Keine Zeit
F.Garamond - Keine Zeit
A.Windsachen - Keine Zeit