NAJSZYBSZE CODZIENNE! WIADOMOŚCI KOSMICZNE

Źródło informacji:
blueorigin na 𝕏

Właśnie interesuje mnie czy nie przykuwa jej aż za bardzo?Heinz-Werner Grüner pisze: ↑24 stycznia 2024, 21:38 Przykuwa uwagę, ogólnie tonacja i odcienie robią robotę.
Nie, jest w moim odczuciu zachęcający do "penetracji".Damiano á-la-Triste pisze: ↑24 stycznia 2024, 21:47Właśnie interesuje mnie czy nie przykuwa jej aż za bardzo?Heinz-Werner Grüner pisze: ↑24 stycznia 2024, 21:38 Przykuwa uwagę, ogólnie tonacja i odcienie robią robotę.
To chyba dobrze!Heinz-Werner Grüner pisze: ↑24 stycznia 2024, 21:56Nie, jest w moim odczuciu zachęcający do "penetracji".Damiano á-la-Triste pisze: ↑24 stycznia 2024, 21:47Właśnie interesuje mnie czy nie przykuwa jej aż za bardzo?Heinz-Werner Grüner pisze: ↑24 stycznia 2024, 21:38 Przykuwa uwagę, ogólnie tonacja i odcienie robią robotę.
Zdecydowanie, jest bardzo dobrze.Damiano á-la-Triste pisze: ↑24 stycznia 2024, 21:56To chyba dobrze!Heinz-Werner Grüner pisze: ↑24 stycznia 2024, 21:56Nie, jest w moim odczuciu zachęcający do "penetracji".Damiano á-la-Triste pisze: ↑24 stycznia 2024, 21:47
Właśnie interesuje mnie czy nie przykuwa jej aż za bardzo?![]()

BP, MSPANCDamiano á-la-Triste pisze: ↑25 stycznia 2024, 16:13Edelweisski Wątek Kosmiczny
NAJSZYBSZE CODZIENNE! WIADOMOŚCI KOSMICZNE
UWAGA! UWAGA! Dzięki sygnałowi uzyskanym poprzez fale radiowe ze stacji radiowych zamontowanych w łaziku LEV-2 (kto nie widział tego słodziaka niech klika tutaj) umożliwiły inżynierom z JAXA przesłać pierwsze testowe zdjęcie prosto z powierzchni Księżyca, które IDEALNIE obrazuje lądownik SLIM! Pamiętajcie, że zdjęcie to zostało zrobione przez pokładową kamerę nawigacyjną, ale wspominany wyżej łazik LEV-2, także wykonał swoje zdjęcie, które udowadnia, że łazik rozłożył się prawidłowo z kształtu kuli i został rozmieszczony na powierzchni Księżyca oraz dodatkowo w swój własny oryginalny sposób (link na samej górze wszystko wyjaśnia) przeniósł się kilka metrów do przodu i wykorzystując algorytm przetwarzania obrazu, przesłał do lądownika obrazy lądownika SLIM!
Tak jak mówiłem, powyższe zdjęcie wykonała pokładowa kamera nawigacyjna, a obecnie wielkie głowy z JAXA analizują te dane, a już za niedługo zostaną zbadane logi z jazdy łazika LEV-2, który stał się oficjalnie najmniejszym działającym łazikiem zaprojektowanym do badania powierzchni Księżyca. Wszystkie wyniki badań zostaną opublikowane w przyszłości przez JAXA i na pewno będą niesamowicie istotne dla poznawania naszego jedynego naturalnego satelity! Czas świętować!![]()
Źródło informacji:
JAXA_jp na 𝕏 (1)
JAXA_jp na 𝕏 (2)
SLIM_JAXA na 𝕏