Innowacja Horace Richelieu- Szpony Wspinaczkowe.
- Joachim Cargalho • Stempel
- Graue Eminenz
-
ODZNACZENIA
OBYWATEL
Re: Innowacja Horace Richelieu- Szpony Wspinaczkowe.
Wygląda całkiem rzetelnie. Trzeba byłoby opracować chyba jakieś elementy, które zapewnią lepszą izolację, no chyba, że będzie można to zakładać na grube rękawice. No i ciekawy jestem jak cały mechanizm radzi sobie z oblodzeniem.

- Heinz-Werner Grüner • Stempel
- Oberhaupt
-
ODZNACZENIA
OBYWATEL
Moja propozycja obrazkowa jest tylko "inspiracją" dla wykreowania lepszej wersji. Nie znam dokładnej wizji Herr Richelieu, więc nie chciłbym za bardzo wchodzić w paradę, ale myślę, że z wizualizacją pomoże nam jakiś głęboki research steampunkowych klimatów.
- Horace Richelieu • Stempel
-
ODZNACZENIA
Oryginalny koncept byłby taki, aby można było zakładać na grube rękawice i zawiązywać paskiem bądź guzikami. Stabilność konstrukcji to podstawa, następnie jest obrona dłoni. Ostatnią funkcją, oprócz wspinaczki byłaby możliwość walki nimi.
koniec telegramu
koniec telegramu
Sa Chevalerie Horace de la Maison de La Rocque; Hauptarchitekt EdelBau.
- Heinz-Werner Grüner • Stempel
- Oberhaupt
-
ODZNACZENIA
OBYWATEL
Dobra. Będę o tym pamiętać. Muszę się do tego przyłożyć, ale sam projekt warty jest rozwagi!Horace Richelieu pisze: ↑07 kwietnia 2022, 13:51 Oryginalny koncept byłby taki, aby można było zakładać na grube rękawice i zawiązywać paskiem bądź guzikami. Stabilność konstrukcji to podstawa, następnie jest obrona dłoni. Ostatnią funkcją, oprócz wspinaczki byłaby możliwość walki nimi.
koniec telegramu