Syn Leszek Wita
Regulamin forum
- Leszek Ebe-Grüner • Stempel
- Dziedzic
-
ODZNACZENIA
OBYWATEL
Syn Leszek Wita
Witam. Przybyłem do tego miejsca, ponieważ wygląda ono wspaniale i mam nadzieje że będzie się rozwijać! Oczywiście sam też będę działał w tym państwie.
(-) Leszek Ebe-Grüner
Syn Heinza-Werner Grünera
DZIEDZIC EDELWEISS
Wyznawca Edelweisszyzmu

DZIEDZIC EDELWEISS
Wyznawca Edelweisszyzmu

- Joachim Cargalho • Stempel
- Graue Eminenz
-
ODZNACZENIA
OBYWATEL
- Dziedzic
-
ODZNACZENIA
OBYWATEL
Re: Syn Leszek Wita
Przybywam do was z Pustkowii Winków 
(-) Leszek Ebe-Grüner
DZIEDZIC EDELWEISS
Wyznawca Edelweisszyzmu

DZIEDZIC EDELWEISS
Wyznawca Edelweisszyzmu

- Graue Eminenz
-
ODZNACZENIA
OBYWATEL
O! Coś mi się tam kiedyś obiło o uszy o Waszych pustkowiach. Teraz nie dziwię się zatem, że Edelweiss wygląda dla Ciebie wspaniale! Myślę, ze każdy z nas ma jakiegoś asa w rękawie... Co Szanownego najbardziej w v-świecie pociąga? Oczywiście, proszę tego nie traktować jako przesłuchanie! Jestem wręcz podekscytowany możliwością poznania kolejnego obywatela mikroświata!

- Heinz-Werner Grüner • Stempel
- Oberhaupt
-
ODZNACZENIA
OBYWATEL
Meine Sohn! Nareszcie przybywasz! Jak minęła droga? Długo trzymali Cię na granicy? Pewnie nie chcieli uwierzyć, że jesteś moim synem, co?
No opowiadaj, co słychać!?
- Femme Mystere • Stempel
- Faktotum
-
ODZNACZENIA
OBYWATEL
Zatem przybył i szanowny Pan @Leszek Ebe-Grüner. Miło mi Pana poznać.
Ach, więc to na Pustkowiach Pan @Heinz-Werner Grüner prowadził swoje rozbuchane życie
Cóż innego robić, gdy wokół tylko piach w oczy...
Ach, więc to na Pustkowiach Pan @Heinz-Werner Grüner prowadził swoje rozbuchane życie
(-) Lieselotte Augentrost
Prawa Faktotum

Prawa Faktotum

- Oberhaupt
-
ODZNACZENIA
OBYWATEL
A podobno jestem nieśmiały...Femme Mystere pisze: ↑01 lutego 2022, 13:37 Zatem przybył i szanowny Pan @Leszek Ebe-Grüner. Miło mi Pana poznać.
Ach, więc to na Pustkowiach Pan @Heinz-Werner Grüner prowadził swoje rozbuchane życieCóż innego robić, gdy wokół tylko piach w oczy...
Nie ja nic nie wiem o matce tego czarującego, młodego człowieka. Może i z Winków pochodziła, ale na pewno musiała mnie "posiąść" jak byłem pod wpływem "Uranowego".
- Dziedzic
-
ODZNACZENIA
OBYWATEL
No cóż. W pustkowiach trochę działałem, ale ostatnio jakaś taka cisza jest...Heinz-Werner Grüner pisze: ↑31 stycznia 2022, 20:24 Meine Sohn! Nareszcie przybywasz! Jak minęła droga? Długo trzymali Cię na granicy? Pewnie nie chcieli uwierzyć, że jesteś moim synem, co?
Mnie również miło panią poznać. Mam nadzieję że jeśli jestem w Pustkowii, to w niczym to nie przeszkadza?Femme Mystere pisze: ↑01 lutego 2022, 13:37 Zatem przybył i szanowny Pan @Leszek Ebe-Grüner. Miło mi Pana poznać.
Ach, więc to na Pustkowiach Pan @Heinz-Werner Grüner prowadził swoje rozbuchane życieCóż innego robić, gdy wokół tylko piach w oczy...
(-) Leszek Ebe-Grüner
DZIEDZIC EDELWEISS
Wyznawca Edelweisszyzmu

DZIEDZIC EDELWEISS
Wyznawca Edelweisszyzmu

- Graue Eminenz
-
ODZNACZENIA
OBYWATEL
U nas za to niezwykłe poruszenie, także zapraszamy do częstych odwiedzin i podtrzymywania tego żaru dyskusji!
Widzę, ze pominięto odpowiedź na moje pytanie, a chętnie się dowiem w jakich dziedzinach v-życia czuje się Szanowny Pan mocny.
Widzę, ze pominięto odpowiedź na moje pytanie, a chętnie się dowiem w jakich dziedzinach v-życia czuje się Szanowny Pan mocny.

- Oberhaupt
-
ODZNACZENIA
OBYWATEL
@Leszek Ebe-Grüner na Pustkowiach od dawna już słychać świst wiatru i kulanych przez niego ziarenek piasku. Czasem tylko Herr Talerz coś ryknie, czasem słychać automobil z drogi z Monarchii. Dopiero jak przybyła Szajka Mechaników to coś się więcej zadziało.
O przepraszamm rajd był, to się ożywiło, ale to wiadomka.
O przepraszamm rajd był, to się ożywiło, ale to wiadomka.