TELEGRAM INFORMACYJNY
Herr de Espada, już służę odpowiedzią. Tytuł do odnośnika wziął się z pierwszego wpisu Herr Waksmana:Albert Fryderyk de Espada pisze: ↑08 kwietnia 2022, 00:11 Mogę się zapytać skąd pomysł na nazwę dla szóstego artykułu ?
Tytuły mają wywołać "ekstazę" i chyba się tym razem udało.Albert Fryderyk de Espada pisze: ↑08 kwietnia 2022, 11:54 Weź pan tak nie strasz tak na przyszłość, ja już się bałem że chodzi o coś innego ale widząc że szanowny miał coś innego na myśli to mogę tylko westchnąć z ulgą.
Raczej zawał w tym konkretnym przypadku.Heinz-Werner Grüner pisze: ↑08 kwietnia 2022, 12:00Tytuły mają wywołać "ekstazę" i chyba się tym razem udało.Albert Fryderyk de Espada pisze: ↑08 kwietnia 2022, 11:54 Weź pan tak nie strasz tak na przyszłość, ja już się bałem że chodzi o coś innego ale widząc że szanowny miał coś innego na myśli to mogę tylko westchnąć z ulgą.![]()
Niech się tak Szanowny nie denerwuje, ale w razie czego pomoc medyczna może przybyć! Pierwszy Szpital w Stadt Edelweiss zawsze jest zwarty i gotowy na przyjęcie pacjentów!Albert Fryderyk de Espada pisze: ↑08 kwietnia 2022, 16:20Raczej zawał w tym konkretnym przypadku.Heinz-Werner Grüner pisze: ↑08 kwietnia 2022, 12:00Tytuły mają wywołać "ekstazę" i chyba się tym razem udało.Albert Fryderyk de Espada pisze: ↑08 kwietnia 2022, 11:54 Weź pan tak nie strasz tak na przyszłość, ja już się bałem że chodzi o coś innego ale widząc że szanowny miał coś innego na myśli to mogę tylko westchnąć z ulgą.![]()
Jeśli RON nie chce, to my możemy to zorganizować!5. "MR OUR SOUND" W AKCJI