No to byłoby coś! Musiałbym tylko zablokować możliwość edycji własnej. Chyba nawet zrobię to od razu.Femme Mystere pisze: ↑05 marca 2024, 14:43 @Heinz-Werner Grüner jeśli chodzi o fryzjera, to to jest ciekawy pomysł. Mikronauta zgłasza się, a my robimy dla nieo awka z jakimś ustalonym obramowaniem i stylistyce.
Freiwald
Regulamin forum

- LICZBA MIESZKAŃCÓW: 4 311

- LICZBA MIESZKAŃCÓW: 4 311
- Heinz-Werner Grüner • Stempel
- Oberhaupt
-
ODZNACZENIA
OBYWATEL
Re: Freiwald
- Ludwig Tomović • Stempel
- Kontakt:
-
ODZNACZENIA
OBYWATEL
Odezwę się, ale już z jakimś swoim zarysemHeinz-Werner Grüner pisze: ↑04 marca 2024, 20:18W razie czego służę pomocą. Akurat herby do Edelweiss lubię robić.Ludwig Tomović pisze: ↑04 marca 2024, 13:40Dzięki, postaram się niebawem coś sklecićHeinz-Werner Grüner pisze: ↑04 marca 2024, 09:15
Oczywiście. Zaraz wyślę na kustosza.
https://kustosz.stempel.org.pl/1017/100 ... 647563.svg
- Femme Mystere • Stempel
- Faktotum
-
ODZNACZENIA
OBYWATEL
- Oberhaupt
-
ODZNACZENIA
OBYWATEL
Frau @Femme Mystere. piękny (choć szkoda, że ma odcięty palec
)! Ustal tylko w jakiej mieścinie go posadzimy i można rzeczywiście taki "myk" zrobić. Na krzesełku mu tylko zmienimy napis na imię, bądź nazwę salonu i będzie cacy.
Przy okazji sprawdźcie czy faktycznie macie zablokowane możliwości zmiany awatara.
Przy okazji sprawdźcie czy faktycznie macie zablokowane możliwości zmiany awatara.
- Gaetano Kohlmeise • Stempel
-
ODZNACZENIA
OBYWATEL
- Oberhaupt
-
ODZNACZENIA
OBYWATEL
Zdecydowanie! Za wiele razy machał brzytwą.Gaetano Kohlmeise pisze: ↑06 marca 2024, 10:59 Odcięty palec to symbol jego poświęcenia dla profesji.
- Femme Mystere • Stempel
- Faktotum
-
ODZNACZENIA
OBYWATEL
Dokładnie tak
ten palec jest symboliczny. To golibroda tylko prawdziwych mężczyzn, którzy się nie obawiają
że im coś obetnie.
Myślę, że temat z fryzjerem musi być widoczny w dziale dla przyjezdnych oraz we Freiwaldzie, jak ustaliliśmy?
BTW przychodzi mi do głowy przy okazji piękna niemiecka baśń... ukazująca jak cudowna jest niemiecka kultura
I co myślicie o Frau Helge Scheiderin:

Myślę, że temat z fryzjerem musi być widoczny w dziale dla przyjezdnych oraz we Freiwaldzie, jak ustaliliśmy?
BTW przychodzi mi do głowy przy okazji piękna niemiecka baśń... ukazująca jak cudowna jest niemiecka kultura
Na własną odpowiedzialność

(-) Lieselotte Augentrost
Prawa Faktotum

Prawa Faktotum

- Oberhaupt
-
ODZNACZENIA
OBYWATEL
Jeśli chodzi o sprawy techniczne to zalecenia są takie, że temat będzie widniał we Freiwaldzie, ale również w innym widocznym miejscu będzie odnośnik. Pytanko tylko gdzie?
Rogatka graniczna będzie dobrym miejscem, skoro tam jest ogólnie o Edelweiss, o mikronacjach i Stemplu?
EDIT: Fryzjerka ujdzie.
Rogatka graniczna będzie dobrym miejscem, skoro tam jest ogólnie o Edelweiss, o mikronacjach i Stemplu?
EDIT: Fryzjerka ujdzie.
-
ODZNACZENIA
OBYWATEL
-
ODZNACZENIA
OBYWATEL
Zrozumiałem jedynie pierwsze zdanie. Mozna poznać dalszą częśc tej historii?Femme Mystere pisze: ↑06 marca 2024, 18:28 BTW przychodzi mi do głowy przy okazji piękna niemiecka baśń... ukazująca jak cudowna jest niemiecka kultura