Władzę zwierzchnią w Edelweiss posiada Oberhaupt. To on czuwa, by "państwo rosło w siłę, a ludziom żyło się dostatniej". W tym miejscu znajduje się jego siedziba. Jeśli masz jakąś sprawę do niego, to dobrze trafiłeś.
Femme Mystere pisze: ↑26 marca 2024, 09:23
Moim zdaniem do tej roli nadawałby się @Pavel van der Gibson . Ma moją rekomendację.
Nie wiem tylko czy on bardziej nie utożsamia się do reprezentowania Sarmacji.
Nie mniej kazdego wezmę chętnie w swoje ramiona, jeśli zgodzi się na reprezentowanie Edelweiss.
Niedawno pomagałem organizować wizytę Księcia z małżonką w Voxlandzie. Się zdziwią jak znowu wpadnę coś organizować
Tak poważnie to nie chciałbym obejmować oficjalnych funkcji z ramienia więcej niż jednego państwa.
Ambasador Księstwa Sarmacji
Zastępca Samozwańczego Sekretarza Mikroświatowej Unii Piłkarskiej
Były Kanclerz Księstwa Sarmacji
Prezes VfB 1923 Wolkenbad
Femme Mystere pisze: ↑26 marca 2024, 18:18
@Pavel van der Gibson Sarmacja jest stara i nudna
Podium naszej aktywności od wielu miesięcy mówi co innego - ja, Fatimka, Gibson, dopiero teraz przebił nas Prokrustes. Dopiero gdyby zsumować nasze staże, to by wyszedł jakiś stary wyjadacz s:)
Pavel van der Gibson pisze: ↑26 marca 2024, 16:34
Niedawno pomagałem organizować wizytę Księcia z małżonką w Voxlandzie. Się zdziwią jak znowu wpadnę coś organizować
Tak poważnie to nie chciałbym obejmować oficjalnych funkcji z ramienia więcej niż jednego państwa.
Że też jeszcze Sarmaci nie zmienili tytulatury na "Księżną i Małżonka"
Heinz-Werner Grüner pisze: ↑27 marca 2024, 08:54
Dobre pytanie, Herr @Santi Vilarte co się dzieje z księciem? Zaginął w swoim pałacu, czy jak? Od dawien dawna nie słyszałem by się pojawił.
Rozumiem, że to jeszcze nie etap, jak w Lumerii, gdzie chcą króla detronizować, bo go nie ma od wieków, ale Sarmatom chyba jeszcze to nie grozi?
Książe ma te same pytania o Herr Oberhaupcie bo coś od dłuższego czasu nie może doczekać się odpowiedzi drogą prywatną. A poza tym żyje i ma się dobrze, mój Książę Małżonek
Heinz-Werner Grüner pisze: ↑27 marca 2024, 08:54
Dobre pytanie, Herr @Santi Vilarte co się dzieje z księciem? Zaginął w swoim pałacu, czy jak? Od dawien dawna nie słyszałem by się pojawił.
Rozumiem, że to jeszcze nie etap, jak w Lumerii, gdzie chcą króla detronizować, bo go nie ma od wieków, ale Sarmatom chyba jeszcze to nie grozi?
Książe ma te same pytania o Herr Oberhaupcie bo coś od dłuższego czasu nie może doczekać się odpowiedzi drogą prywatną. A poza tym żyje i ma się dobrze, mój Książę Małżonek
A faktycznie coś pisał... Ups, ale to był dla mnie tragiczny czas. Roztopy i jeszcze realny zajob, musiałem przeczytać i zapomnieć...
Każdy nowy petent, któryb zjawi się w moim biurze zostanie potraktowany jeszcze bardziej wyjątkowo. Sam Oberhaupt Grüner dokonał zakupu nowej zastawy w Fabryce Porcelany "Diana" SA. Koszt został pokryty z prywatnego majątku oberhaupta, ale przekazany na użytkowanie służbowe w Der Sitz.
Zapraszamy, teraz orientalne herbaty i kawy będą smakować jeszcze lepiej!