Biały goniec jest symbolem klubu szachowego w Edelweiss, którego zadaniem jest propagowanie szachów. Rywalizacja jest ważna, ale liczy się przede wszystkim dobra zabawa.
W ramach działalnosci klubowej odbywają się różne zawody, pod różnymi egidami.
To jednorazowo mogę zagrać na 5'+2'', żeby podbić frekwencję, ale w kolejnych będę brał udział, jak tempo będzie j/w przynajmniej 10' nie lubię blitzów, bo ani nie trenuje to umiejętności, ani nie daje czasu na myślenie.
Co do dnia tygodnia, najchętniej czwartek/piątek, ale to już się dopasuję. W razie potrzeby najszybciej mnie można złapać na Discordzie.
To jednorazowo mogę zagrać na 5'+2'', żeby podbić frekwencję, ale w kolejnych będę brał udział, jak tempo będzie j/w przynajmniej 10' nie lubię blitzów, bo ani nie trenuje to umiejętności, ani nie daje czasu na myślenie.
Co do dnia tygodnia, najchętniej czwartek/piątek, ale to już się dopasuję. W razie potrzeby najszybciej mnie można złapać na Discordzie.
Z reguły te zawody są planowane na discordzie, w ramach cyklu "kto jest i kto ma chęć, gra".
Od razu chcę poinformować, że przewidywane są nagrody pieniężne o łącznej sumie 800 klubecków, która może się zmienić, gdyż poszukujemy sponsorów nagród. Pieniądze można wpłacać na moje konto prywatne: EW147268.
Zapisujemy się na forum czy dołączamy do turnieju na stronie i wystarczy?
Ambasador Księstwa Sarmacji
Zastępca Samozwańczego Sekretarza Mikroświatowej Unii Piłkarskiej
Były Kanclerz Księstwa Sarmacji
Prezes VfB 1923 Wolkenbad
Sophie pisze: ↑06 kwietnia 2024, 18:36
Od razu chcę poinformować, że przewidywane są nagrody pieniężne o łącznej sumie 800 klubecków, która może się zmienić, gdyż poszukujemy sponsorów nagród. Pieniądze można wpłacać na moje konto prywatne: EW147268.
To ja to nie tylko podwoje, a raczej uczynię by iloczynem było 4. Dorzucam 2400 klubeków. @Sophie trzymaj!
W imieniu własnym, Królestwa Voxlandu oraz Fundacji Rodu Windsachen wspieram to przedsięwzięcie i oczywiście zgłaszam się do turnieju (może coś tam ugram heh).