TELEGRAM INFORMACYJNY
Na swoim przykładzie mogę stwierdzić że prawie cokolwiek.

Dokładnie. Akurat Pańskie projekty sobie upodobałem bardzo!Albert Fryderyk de Espada pisze: ↑13 kwietnia 2022, 15:19 Na swoim przykładzie mogę stwierdzić że prawie cokolwiek.
Nie mnie to oceniać i niezbyt mnie to interesuje, jesli chodzi o to, które forum wybiorą ostatecznie. W zasadzie to ja nawet nie wiem po co to było, gdyż i tak działają na swoim. Wystarczyłoby poprosić admina głównego o usunięcie lub archiwizację dreamlandzkiej części i problem rozwiązany, ale co ja tam wiem.Femme Mystere pisze: ↑13 kwietnia 2022, 17:11 Ad. 1 Autor wyjął mi te słowa z ust. Jednak to nie pierwszy i nie ostani raz gdy Dreamland objawia skłonności nekrofilskie.

Ale o co konkretnie chodzi, Frau Swann?Isabella Swann pisze: ↑13 kwietnia 2022, 21:33 No cóż postaram się zapamiętać! Następnym razem lepiej postarać by zostać zauważona przez czujne oko Oberhaupta![]()
Może dlatego że w Muratyce nie dzieje się specjalnie nić więcej.Heinz-Werner Grüner pisze: ↑13 kwietnia 2022, 21:27 @Isabella Swann a to wystarczy "tworzyć", działać, bawić się. Jak wiecie, jestem tylko człowiekiem (choć za chwilę pewnie pojawią się głosy, że oberhaupt to nadludź)i nie wszystko dojrzę, nie wszystko co ciekawe. Nigdzie też nie jest powiedziane, że w Jodeln Zeitung telegramy mogę robić tylko ja.
Dokładnie. Akurat Pańskie projekty sobie upodobałem bardzo!Albert Fryderyk de Espada pisze: ↑13 kwietnia 2022, 15:19 Na swoim przykładzie mogę stwierdzić że prawie cokolwiek.
Ja staram sie wybierać nie tylko informacje najważniejsze, ale w moim mniemaniu ciekawe.Albert Fryderyk de Espada pisze: ↑13 kwietnia 2022, 22:06Może dlatego że w Muratyce nie dzieje się specjalnie nić więcej.Heinz-Werner Grüner pisze: ↑13 kwietnia 2022, 21:27 @Isabella Swann a to wystarczy "tworzyć", działać, bawić się. Jak wiecie, jestem tylko człowiekiem (choć za chwilę pewnie pojawią się głosy, że oberhaupt to nadludź)i nie wszystko dojrzę, nie wszystko co ciekawe. Nigdzie też nie jest powiedziane, że w Jodeln Zeitung telegramy mogę robić tylko ja.