W związku z nadejściem wiosny oraz przy okazji XX-lecia Sarmacji jestem zaszczycona być jedną z organizatorek Pokazu Mody o nazwie "Rozkwit Wiosny", na który nakserdeczniej zapraszam wszystkich zainteresowanych.

No innego wyjście nie maszHeinz-Werner Grüner pisze: ↑24 kwietnia 2022, 19:56 I to jest to! Na to czekam. Serio. Jako doświadczony projektant, który brał udział w trzech pokazach mody uważam, że to świetny pomysł. Będę kibicował!

Ekhm...ale to z Frau Sophie przygotowywałem jeden z projektów modowych.Isabella Swann pisze: ↑25 kwietnia 2022, 10:05No innego wyjście nie maszHeinz-Werner Grüner pisze: ↑24 kwietnia 2022, 19:56 I to jest to! Na to czekam. Serio. Jako doświadczony projektant, który brał udział w trzech pokazach mody uważam, że to świetny pomysł. Będę kibicował!skoro ja pomagam w organizacji
![]()
Oooooo to ja chyba muszę się dopytać Sophie o kilka rzeczyHeinz-Werner Grüner pisze: ↑25 kwietnia 2022, 10:08Ekhm...ale to z Frau Sophie przygotowywałem jeden z projektów modowych.Isabella Swann pisze: ↑25 kwietnia 2022, 10:05No innego wyjście nie maszHeinz-Werner Grüner pisze: ↑24 kwietnia 2022, 19:56 I to jest to! Na to czekam. Serio. Jako doświadczony projektant, który brał udział w trzech pokazach mody uważam, że to świetny pomysł. Będę kibicował!skoro ja pomagam w organizacji
![]()
![]()

Myślę, że moim obowiązkiem jest pojawić się na pokazie mody organizowanym przez jednego z naszych obywateli. Byłbym niezwykle rad gdyby moi faktotum dotarli tam razem ze mną.Femme Mystere pisze: ↑25 kwietnia 2022, 11:09 Postaram się przybyć, jako, że interesuję się modą. Myślę, że @Heinz-Werner Grüner zabierze mnie na pokładzie swojego rządoweog samolotu? Mnie i nierozłącznie @Joachim Cargalho, jeśli interesują go takie eventy.