Informacje z Królestwa Hawilandu
- Heinz-Werner Grüner • Stempel
- Oberhaupt
-
ODZNACZENIA
OBYWATEL
Re: Informacje z Królestwa Hawilandu
Herr Ignacy, jakiś link czy coś?
Swoją drogą, bo widzę, że nie ma Szanowny ustawionego, pomóc z awatarem?
Chciałem tym sposobem zachęcić do odwiedzenia Hawilandu, ale napiszę. Mnie wybrano.Heinz-Werner Grüner pisze: ↑01 stycznia 2025, 20:08Herr Ignacy, jakiś link czy coś?

- Oberhaupt
-
ODZNACZENIA
OBYWATEL
Gratuluje serdecznie, to zawsze powód do dumy kiedy człowiek zostanie doceniony. Niemniej Hawiland w całej Kotlinie jest słabo znany, stąd moja prośba o podlinkowanie. Niestety nie bywam ostatnimi czasy akurat w tym królestwie. Proszę nie trzymać nas w niepewności i podzielić się odnośnikiem. Teraz jestem naprawde ciekaw co tam zaszło.Ignacy K. pisze: ↑01 stycznia 2025, 20:45Chciałem tym sposobem zachęcić do odwiedzenia Hawilandu, ale napiszę. Mnie wybrano.Heinz-Werner Grüner pisze: ↑01 stycznia 2025, 20:08Herr Ignacy, jakiś link czy coś?
Heinz-Werner Grüner pisze: ↑01 stycznia 2025, 21:18Gratuluje serdecznie, to zawsze powód do dumy kiedy człowiek zostanie doceniony. Niemniej Hawiland w całej Kotlinie jest słabo znany, stąd moja prośba o podlinkowanie. Niestety nie bywam ostatnimi czasy akurat w tym królestwie. Proszę nie trzymać nas w niepewności i podzielić się odnośnikiem. Teraz jestem naprawde ciekaw co tam zaszło.Ignacy K. pisze: ↑01 stycznia 2025, 20:45Chciałem tym sposobem zachęcić do odwiedzenia Hawilandu, ale napiszę. Mnie wybrano.Heinz-Werner Grüner pisze: ↑01 stycznia 2025, 20:08
Herr Ignacy, jakiś link czy coś?
Swoją drogą, bo widzę, że nie ma Szanowny ustawionego, pomóc z awatarem?![]()
Wysyłam odsyłacz do miasta Hökás

- Oberhaupt
-
ODZNACZENIA
OBYWATEL
Dziękuje bardzo, czyli dobrze myślałem, że to prawidłowe forum.