Za pewne część z mieszkańców Edelweiss mnie zna, ale i tak warto się przedstawić. Nazywam się Piotr Romanow, przybywam do was z Muratyki w celech turystycznych, uważam że warto poznać trochę nieznanego dotychczas pollinu, a przez 9 lat mojej wędrówki już wiele różnych państw widziałem, to i tutaj też mnie przywiodło. Nie wiem, czy zostanę, nie obiecuje, nie mniej chętnie poznam głębiej wasze malownicze krainy, a także nie omieszkam spojrzeć na wasze Siły Zbrojne.
Dobroho weczoru my z Muratyki
Regulamin forum
- Peetri Romanaav • Stempel
- Gesicht der Garnison
-
ODZNACZENIA
OBYWATEL
Dobroho weczoru my z Muratyki
Dzień dobry,
Za pewne część z mieszkańców Edelweiss mnie zna, ale i tak warto się przedstawić. Nazywam się Piotr Romanow, przybywam do was z Muratyki w celech turystycznych, uważam że warto poznać trochę nieznanego dotychczas pollinu, a przez 9 lat mojej wędrówki już wiele różnych państw widziałem, to i tutaj też mnie przywiodło. Nie wiem, czy zostanę, nie obiecuje, nie mniej chętnie poznam głębiej wasze malownicze krainy, a także nie omieszkam spojrzeć na wasze Siły Zbrojne.
- Femme Mystere • Stempel
- Faktotum
-
ODZNACZENIA
OBYWATEL
Re: Dobroho weczoru my z Muratyki
Witamy w Edelweiss, Panie @Piotr Romanow . Skoro to wakacyjne plany, polecam odwiedzić Kaputte Ski (i pozjeżdżać na nartach po trawie, bo to już nie sezon) oraz Stadt Edelweiss. Mogę oprowadzić!
(-) Lieselotte Augentrost
Prawa Faktotum

Prawa Faktotum

- Gesicht der Garnison
-
ODZNACZENIA
OBYWATEL
Oczywiście, jeśli nie ma Pani nic ważniejszego do zrobienia to chętnie skorzystam z możliwości oprowadzenia. Bardzo lubię zwiedzać nowe państwa. 
- Albert Fryderyk de Espada • Stempel
- Faktotum
-
ODZNACZENIA
OBYWATEL
Trzeba było mówić to by załatwił prywatny przelot z Muratyki do Edelweiss, z resztą i tak bywam to tu to tam prawie w tym samym momencie więc dodatkowy pasażer różnicy by nie zrobił i obiecuję że tym razem lądowanie było by miękkie a nie tak jak miało to ostatnio miejsce.
@Heinz-Werner Grüner musi zatrudnić jakiegoś sokolnika żeby wyplewić te ptaszyska z terenu lotniska bo jeszcze się to źle skończy.
@Heinz-Werner Grüner musi zatrudnić jakiegoś sokolnika żeby wyplewić te ptaszyska z terenu lotniska bo jeszcze się to źle skończy.
- Gesicht der Garnison
-
ODZNACZENIA
OBYWATEL
Albert i Ty tu? Nie wiedziałem, że spotkam Cię w tak nietypowym dla Ciebie miejscu. 
- Faktotum
-
ODZNACZENIA
OBYWATEL
Co ja tu robię ? To ja powinienem zadać ci to pytanie, o ile dobrze pamiętam spędzasz obecnie miło czas w areszcie za rewolucję w Muratyce.Piotr Romanow pisze: ↑04 maja 2022, 15:07 Albert i Ty tu? Nie wiedziałem, że spotkam Cię w tak nietypowym dla Ciebie miejscu.![]()
- Gesicht der Garnison
-
ODZNACZENIA
OBYWATEL
No cóż Prezydent miał to w poważaniu, no to ja hops w samolot z Sarajska i jestem. Jak sobie o mnie przypomni to wrócę, żeby zgnić resztę v-życia w więzieniu, no ale chyba, aż tak źle nie będzie. 
- Faktotum
-
ODZNACZENIA
OBYWATEL
Raczej nie będzie źle, wsadzenie ciebie do pierdla można przyrównać w tym momencie do strzelenia sobie w kolano przez Prezydenta.Piotr Romanow pisze: ↑04 maja 2022, 15:16 No cóż Prezydent miał to w poważaniu, no to ja hops w samolot z Sarajska i jestem. Jak sobie o mnie przypomni to wrócę, żeby zgnić resztę v-życia w więzieniu, no ale chyba, aż tak źle nie będzie.![]()
- Gesicht der Garnison
-
ODZNACZENIA
OBYWATEL
Prezydent już raz to zrobił, odwołując mnie z fotela Prezydenta Uleńskiego, a teraz? Teraz pewnie strzeli sobie kolejny i kolejny raz w kolano... No, ale dobrze nie przyjechałem tu rozmawiać o Muratyce, wypadałoby trochę odpocząć. Pewnie ruszę w góry spacer mi dobrze zrobi. 
- Isabella M. Neumann-Swann • Stempel
-
ODZNACZENIA
OBYWATEL
Witamy w Edelweiss!
I mam nadzieję, że będzie się Pan u nas czuł bardzo dobrze!
I mam nadzieję, że będzie się Pan u nas czuł bardzo dobrze!
(-) Isabella Marie Augentrost-Cargalho Neumann-Swann [von Lichtenstein]