Dobroho weczoru my z Muratyki

Szanowny przybyszu, jeśli dotarłeś do rogatki to znaczy, że włożyłeś wiele trudu by ujrzeć całe piekno górskiej krainy. To jednak musi jeszcze chwilę poczekać - jesteś zapewne zmęczony podróżą. Spocznij więc na przydrożnym kamieniu, a następnie przekazując dokumenty straży granicznej opowiedz coś o sobie... i dowiedz się więcej o samym Edelweiss.
Regulamin forum
Obrazek
Awatar użytkownika
Peetri Romanaav Stempel
Gesicht der Garnison

ODZNACZENIA

OBYWATEL

Dobroho weczoru my z Muratyki

Post autor: Peetri Romanaav »

Dzień dobry,
Za pewne część z mieszkańców Edelweiss mnie zna, ale i tak warto się przedstawić. Nazywam się Piotr Romanow, przybywam do was z Muratyki w celech turystycznych, uważam że warto poznać trochę nieznanego dotychczas pollinu, a przez 9 lat mojej wędrówki już wiele różnych państw widziałem, to i tutaj też mnie przywiodło. Nie wiem, czy zostanę, nie obiecuje, nie mniej chętnie poznam głębiej wasze malownicze krainy, a także nie omieszkam spojrzeć na wasze Siły Zbrojne. :)
Awatar użytkownika
Femme Mystere Stempel
Faktotum

ODZNACZENIA

OBYWATEL

Re: Dobroho weczoru my z Muratyki

Post autor: Femme Mystere »

Witamy w Edelweiss, Panie @Piotr Romanow . Skoro to wakacyjne plany, polecam odwiedzić Kaputte Ski (i pozjeżdżać na nartach po trawie, bo to już nie sezon) oraz Stadt Edelweiss. Mogę oprowadzić!
(-) Lieselotte Augentrost
Prawa Faktotum
Awatar użytkownika
Peetri Romanaav Stempel
Gesicht der Garnison

ODZNACZENIA

OBYWATEL

Oczywiście, jeśli nie ma Pani nic ważniejszego do zrobienia to chętnie skorzystam z możliwości oprowadzenia. Bardzo lubię zwiedzać nowe państwa. :)
Awatar użytkownika
Albert Fryderyk de Espada Stempel
Faktotum

ODZNACZENIA

OBYWATEL

Post autor: Albert Fryderyk de Espada »

Trzeba było mówić to by załatwił prywatny przelot z Muratyki do Edelweiss, z resztą i tak bywam to tu to tam prawie w tym samym momencie więc dodatkowy pasażer różnicy by nie zrobił i obiecuję że tym razem lądowanie było by miękkie a nie tak jak miało to ostatnio miejsce.
@Heinz-Werner Grüner musi zatrudnić jakiegoś sokolnika żeby wyplewić te ptaszyska z terenu lotniska bo jeszcze się to źle skończy.
/-/ AF de Espada
Lewy Faktotum

ObrazekObrazekObrazek
Awatar użytkownika
Peetri Romanaav Stempel
Gesicht der Garnison

ODZNACZENIA

OBYWATEL

Albert i Ty tu? Nie wiedziałem, że spotkam Cię w tak nietypowym dla Ciebie miejscu. :D
Awatar użytkownika
Faktotum

ODZNACZENIA

OBYWATEL

Piotr Romanow pisze: 04 maja 2022, 15:07 Albert i Ty tu? Nie wiedziałem, że spotkam Cię w tak nietypowym dla Ciebie miejscu. :D
Co ja tu robię ? To ja powinienem zadać ci to pytanie, o ile dobrze pamiętam spędzasz obecnie miło czas w areszcie za rewolucję w Muratyce. :lol:
/-/ AF de Espada
Lewy Faktotum

ObrazekObrazekObrazek
Awatar użytkownika
Peetri Romanaav Stempel
Gesicht der Garnison

ODZNACZENIA

OBYWATEL

No cóż Prezydent miał to w poważaniu, no to ja hops w samolot z Sarajska i jestem. Jak sobie o mnie przypomni to wrócę, żeby zgnić resztę v-życia w więzieniu, no ale chyba, aż tak źle nie będzie. :D
Awatar użytkownika
Faktotum

ODZNACZENIA

OBYWATEL

Piotr Romanow pisze: 04 maja 2022, 15:16 No cóż Prezydent miał to w poważaniu, no to ja hops w samolot z Sarajska i jestem. Jak sobie o mnie przypomni to wrócę, żeby zgnić resztę v-życia w więzieniu, no ale chyba, aż tak źle nie będzie. :D
Raczej nie będzie źle, wsadzenie ciebie do pierdla można przyrównać w tym momencie do strzelenia sobie w kolano przez Prezydenta.
/-/ AF de Espada
Lewy Faktotum

ObrazekObrazekObrazek
Awatar użytkownika
Peetri Romanaav Stempel
Gesicht der Garnison

ODZNACZENIA

OBYWATEL

Prezydent już raz to zrobił, odwołując mnie z fotela Prezydenta Uleńskiego, a teraz? Teraz pewnie strzeli sobie kolejny i kolejny raz w kolano... No, ale dobrze nie przyjechałem tu rozmawiać o Muratyce, wypadałoby trochę odpocząć. Pewnie ruszę w góry spacer mi dobrze zrobi. ;)
Awatar użytkownika
Isabella M. Neumann-Swann Stempel

ODZNACZENIA

OBYWATEL

Post autor: Isabella M. Neumann-Swann »

Witamy w Edelweiss!
I mam nadzieję, że będzie się Pan u nas czuł bardzo dobrze!
(-) Isabella Marie Augentrost-Cargalho Neumann-Swann [von Lichtenstein]
ODPOWIEDZ

Wróć do „Rogatka graniczna - Powitania”