Misja "Tauzing"
- Leszek Ebe-Grüner • Stempel
- Dziedzic
-
ODZNACZENIA
OBYWATEL
Misja "Tauzing"
Ostatnio coraz częściej dochodzą słuchy że ludzie tutaj znikają... Mało tego, jeden żołnierz z sił zbrojnych Edelweiss wziął urlop, by udać się w to miejsce i również nagle zaginął bez śladu. Chodzą słuchy że to duchy, czary magia... Nic z tych rzeczy na pewno nie jest. Jednak tak czy inaczej sprawa wygląda coraz bardziej poważnie i wkrótce drużyna przydzielona do misji "Tauzing" zajmie się co się dzieję na tamtych terytoriach. Dlatego wysłałam tam jedną drużynę strzelców motocyklowych(5 motocykli i 15 żołnierzy) i jeden czołg LP-6 w składzie dwuosobowym(dowódca i kierowca).
(-) Leszek Ebe-Grüner
Syn Heinza-Werner Grünera
DZIEDZIC EDELWEISS
Wyznawca Edelweisszyzmu

DZIEDZIC EDELWEISS
Wyznawca Edelweisszyzmu

- Heinz-Werner Grüner • Stempel
- Oberhaupt
-
ODZNACZENIA
OBYWATEL
Re: Misja "Tauzing"
Herr Corporal @Leszek Ebe-Grüner pomijam treść, nie do mnie kierowany raport, więc się nie odniosę, ale "feldmarszałek"???
W profilu jest przy każdy obywatelu ikona ze stopniem, wojskowym, wystarczy najechać i odczytać.
W profilu jest przy każdy obywatelu ikona ze stopniem, wojskowym, wystarczy najechać i odczytać.
- Leszek Ebe-Grüner • Stempel
- Dziedzic
-
ODZNACZENIA
OBYWATEL
A sorry XD No ale niech ten jeden raz jeszcze maHeinz-Werner Grüner pisze: ↑23 lipca 2025, 20:18 Herr Corporal @Leszek Ebe-Grüner pomijam treść, nie do mnie kierowany raport, więc się nie odniosę, ale "feldmarszałek"???
W profilu jest przy każdy obywatelu ikona ze stopniem, wojskowym, wystarczy najechać i odczytać.![]()
(-) Leszek Ebe-Grüner
DZIEDZIC EDELWEISS
Wyznawca Edelweisszyzmu

DZIEDZIC EDELWEISS
Wyznawca Edelweisszyzmu

- Oberhaupt
-
ODZNACZENIA
OBYWATEL
Jestem w fazie przygotowań do raportowania o awansach, ale to jeszcze trochę...Leszek Ebe-Grüner pisze: ↑23 lipca 2025, 21:02A sorry XD No ale niech ten jeden raz jeszcze maHeinz-Werner Grüner pisze: ↑23 lipca 2025, 20:18 Herr Corporal @Leszek Ebe-Grüner pomijam treść, nie do mnie kierowany raport, więc się nie odniosę, ale "feldmarszałek"???
W profilu jest przy każdy obywatelu ikona ze stopniem, wojskowym, wystarczy najechać i odczytać.![]()
![]()
@Joachim Cargalho - byłbys sobie w stanie przypomnieć kiedy miałem ustanowić Dzień ESK? Przypomnę, że związane to było z wywołaniem kryzysu palmowego przez Rząd Tymczasowy bodajże 2 lata temu...
- Albert Fryderyk de Espada • Stempel
- Faktotum
-
ODZNACZENIA
OBYWATEL
To chyba jakaś sugestia.Heinz-Werner Grüner pisze: ↑23 lipca 2025, 20:18 Herr Corporal @Leszek Ebe-Grüner pomijam treść, nie do mnie kierowany raport, więc się nie odniosę, ale "feldmarszałek"???
- Joachim Cargalho • Stempel
- Graue Eminenz
-
ODZNACZENIA
OBYWATEL
- Oberhaupt
-
ODZNACZENIA
OBYWATEL
Nie mówię, że nie.Albert Fryderyk de Espada pisze: ↑23 lipca 2025, 23:32To chyba jakaś sugestia.Heinz-Werner Grüner pisze: ↑23 lipca 2025, 20:18 Herr Corporal @Leszek Ebe-Grüner pomijam treść, nie do mnie kierowany raport, więc się nie odniosę, ale "feldmarszałek"???![]()
A, czyli już po.