TELEGRAM INFORMACYJNY
Jak mówiłam, mogę jeszcze przez 2 weekendy podziałać teraz, a potem dopiero w sierpniu i wrześniuHeinz-Werner Grüner pisze: ↑06 maja 2022, 11:58 Same plany na zjazd. Czas wziąć się za ich realizację.![]()

W maju nie ma szans...Isabella Swann pisze: ↑06 maja 2022, 12:03Jak mówiłam, mogę jeszcze przez 2 weekendy podziałać teraz, a potem dopiero w sierpniu i wrześniuHeinz-Werner Grüner pisze: ↑06 maja 2022, 11:58 Same plany na zjazd. Czas wziąć się za ich realizację.![]()
![]()

I już się wykręcaFemme Mystere pisze: ↑06 maja 2022, 13:33 Zapomniałam dodać, że Kraków strasznie drogi jest, wiecie? I zakorkowany. I smog! Królujemy.

ja też mogę pojechać wszędzie - bo na miejscu mi nie zależy, byleby tylko termin mi przypasowałHeinz-Werner Grüner pisze: ↑07 maja 2022, 00:59 Mni tam Poznań by pasował, a nie marudzę, że do pierników czy innych sukiennic mam jechać.![]()

A mi zależy na ludziach. Resztę idzie dograćIsabella Swann pisze: ↑07 maja 2022, 09:29ja też mogę pojechać wszędzie - bo na miejscu mi nie zależy, byleby tylko termin mi przypasowałHeinz-Werner Grüner pisze: ↑07 maja 2022, 00:59 Mni tam Poznań by pasował, a nie marudzę, że do pierników czy innych sukiennic mam jechać.![]()