Sehr geehrter Herr
HEINZ-WERNER GRÜNER
Oberhaupt Edelweiss
Nowe personalia: Sheldon Anszlus Robingren
Z wyrazami szacunku,
Sheldon Anszlus Robingren

Dziękuję, za pozytywne rozpatrzenie wniosku.Heinz-Werner Grüner pisze: ↑25 lipca 2025, 14:01 @Sheldon Anszlus Robingren - dokonało się! Dzięki za powazne podejście do sprawy i napisanie wniosku. Ja niestety spieszę się, więc "odbębniam" tylko wpisik. No, ale efekt końcowy ten sam.![]()
Czy aby na pewno o wniosek by chodziło?Femme Mystere pisze: ↑25 lipca 2025, 12:57 Może Herr @Sheldon Anszlus Lovelace złożyć wniosek w moim prywatnym gabinecieale może nie być rozpatrzony pozytywnie.
Swoją drogą wolałam nazwisko Lovelance, bo zawierało w sobie słowo LOVE.
Ma się rozumieć! Chwila strachu, kilka promili we krwi i wydaje się ogarnięte. Dla tych co wiedzą co mają robić..Sheldon Anszlus Robingren pisze: ↑27 lipca 2025, 22:24 Stary: @Heinz-Werner Grüner
Nowy: (można zmieniać treść oznaczenia)@Ober
Z pozytywnych rzeczy, to @Leszek Ebe-Grüner jest o 4 dni bliżej, zostania przywódcą Edli.Heinz-Werner Grüner pisze: ↑27 lipca 2025, 22:27Ma się rozumieć! Chwila strachu, kilka promili we krwi i wydaje się ogarnięte. Dla tych co wiedzą co mają robić..Sheldon Anszlus Robingren pisze: ↑27 lipca 2025, 22:24 Stary: @Heinz-Werner Grüner
Nowy: (można zmieniać treść oznaczenia)@Ober
Mnie zjadł stres i znów straciłem z 4 dni życia.![]()