¡Hola!

Szanowny przybyszu, jeśli dotarłeś do rogatki to znaczy, że włożyłeś wiele trudu by ujrzeć całe piekno górskiej krainy. To jednak musi jeszcze chwilę poczekać - jesteś zapewne zmęczony podróżą. Spocznij więc na przydrożnym kamieniu, a następnie przekazując dokumenty straży granicznej opowiedz coś o sobie... i dowiedz się więcej o samym Edelweiss.
Regulamin forum
Obrazek
Awatar użytkownika
Norbert de Catalan Stempel
Kontakt:

ODZNACZENIA

¡Hola!

Post autor: Norbert de Catalan »

Witam,

W końcu po wielu wielu dniach udało mi się do Was dotrzeć :D
(-) Norbert I de Catalán
Z Bożej łaski i przez Konstytucję Jego Królewska Mość Król Skarlandu, Agurii, Aztec, Białogóry, Estelli Wschodniej i Francji, Wielki Książę Rotrii, Obrońca Wiary Rotryjskiej
Obrazek Obrazek
Awatar użytkownika
Jürgen Voller Stempel
Prinz von Persien

ODZNACZENIA

OBYWATEL

Re: ¡Hola!

Post autor: Jürgen Voller »

Herzlich Wilkommen, Señor ;)
Awatar użytkownika
Leszek Ebe-Grüner Stempel
Dziedzic

ODZNACZENIA

OBYWATEL

Post autor: Leszek Ebe-Grüner »

Norbert de Catalan pisze: 03 sierpnia 2025, 14:08 Witam,

W końcu po wielu wielu dniach udało mi się do Was dotrzeć :D
A któż to! Król Skarlandu witamy serdecznie w Edelweiss! Co prawda mój ojciec teraz jest na zjeździe, ale na pewno jak wróci to chętnie z tobą pogada :D Także proszę się rozgościć ;)
(-) Leszek Ebe-Grüner
Syn Heinza-Werner Grünera
DZIEDZIC EDELWEISS
Wyznawca Edelweisszyzmu

Obrazek

Obrazek
Awatar użytkownika
Juan de la Cerda Stempel

ODZNACZENIA

Post autor: Juan de la Cerda »

Witam Waszą Królewską Mość !
Obrazek
(+) El mas reverend Juan de la Cerda, Siervo de los Siervos de Dios, Patriarca de la Iglesia Rotriana del Patriarcado de Valencia, Obispo Universal etc.
Królestwo Skarlandu
Awatar użytkownika
Jürgen Voller Stempel
Prinz von Persien

ODZNACZENIA

OBYWATEL

Post autor: Jürgen Voller »

Juan de la Cerda pisze: 03 sierpnia 2025, 20:05 Witam Waszą Królewską Mość !
Mam pomysł w dziale o Legii Cudzoziemskiej, żeby włączyć Skarlandczyków do tworzonej przeze mnie jednostki, Wasza Królewska Mość :D

Szanowny @Ronon Dex na pewno stworzy fajną grafikę :)

Jakaś pociecha duchowa dla żołnierzy też się pewnie przyda ;)
Awatar użytkownika
Heinz-Werner Grüner Stempel
Oberhaupt

ODZNACZENIA

OBYWATEL

Post autor: Heinz-Werner Grüner »

Wasza Królewska Mość @Norbert de Catalan,

Po wielu, wielu, ale do celu! Serdecznie witamy i liczymy na to, że to nie będzie jednorazowe pokazanie się na naszych "rogatkach", a bardziej zapowiedź tego stałego "obowiązku" bywania wśród swoich przyjaciół.
Prosze się rozejrzeć i czyńmy co ustalamy. :)
(-)Heinz-Werner Grüner
OBERHAUPT EDELWEISS
Obrazek Obrazek ..
oberhauptokration
Awatar użytkownika
Kontakt:

ODZNACZENIA

Na pewno się postaram bywać u was regularnie

Bardzo bym prosił nie używać zwrotu per Wasza Królewska Mość wobec mojej skromnej królewskości bo od razu czuje się tak jak by staro :lol:
Znaczy w pismach oficjalnych jak najbardziej, ale prywatnie czy w luźnych dyskusjach niema takiej potrzeby :D
(-) Norbert I de Catalán
Z Bożej łaski i przez Konstytucję Jego Królewska Mość Król Skarlandu, Agurii, Aztec, Białogóry, Estelli Wschodniej i Francji, Wielki Książę Rotrii, Obrońca Wiary Rotryjskiej
Obrazek Obrazek
Awatar użytkownika
Oberhaupt

ODZNACZENIA

OBYWATEL

Norbert de Catalan pisze: 04 sierpnia 2025, 16:37 Na pewno się postaram bywać u was regularnie

Bardzo bym prosił nie używać zwrotu per Wasza Królewska Mość wobec mojej skromnej królewskości bo od razu czuje się tak jak by staro :lol:
Znaczy w pismach oficjalnych jak najbardziej, ale prywatnie czy w luźnych dyskusjach niema takiej potrzeby :D
Z całym szacunkiem, ale taki mamy zwyczaj. Postaram się zapamiętać. :) Proszę zatem chociaż uznać nasze tradycje i pozwolić pisać do siebie per "herr", ok? :)
(-)Heinz-Werner Grüner
OBERHAUPT EDELWEISS
Obrazek Obrazek ..
oberhauptokration
Awatar użytkownika
Kontakt:

ODZNACZENIA

Heinz-Werner Grüner pisze: 05 sierpnia 2025, 08:33
Norbert de Catalan pisze: 04 sierpnia 2025, 16:37 Na pewno się postaram bywać u was regularnie

Z całym szacunkiem, ale taki mamy zwyczaj. Postaram się zapamiętać. :) Proszę zatem chociaż uznać nasze tradycje i pozwolić pisać do siebie per "herr", ok? :)
"Herr" w 100% wystarczy :D
(-) Norbert I de Catalán
Obrazek Obrazek
Awatar użytkownika
Oberhaupt

ODZNACZENIA

OBYWATEL

Norbert de Catalan pisze: 07 sierpnia 2025, 19:48
Heinz-Werner Grüner pisze: 05 sierpnia 2025, 08:33

"Herr" w 100% wystarczy :D
Z lekką zgryzotą w ustach, ale postaram się. ;)
(-)Heinz-Werner Grüner
OBERHAUPT EDELWEISS
Obrazek Obrazek ..
oberhauptokration
ODPOWIEDZ

Wróć do „Rogatka graniczna - Powitania”