Miło się pracowało i cieszę się że mogłem się przyłożył do rozbudowy naszego kochanego Edelweiss :EsmileHeinz-Werner Grüner pisze: ↑04 września 2025, 09:12Wiedziałem komu to powierzyć, co nie?Isabella M. Neumann-Swann pisze: ↑04 września 2025, 05:53 Gratuluję dobrej pracy. Wygląda to niesamowicie
Szczerze powiedziawiawszy to nie spodziewałem się, że to wyjdzie tak dobrze. Brawo @Mandaryna !
Co to lokalizacji, to dodałem na plan miasta.
![]()
Teatr Narodowy w im. Obrońców Gamsentor
Re: Teatr Narodowy w im. Obrońców Gamsentor

- Femme Mystere • Stempel
- Faktotum
-
ODZNACZENIA
OBYWATEL
Dziękuję ślicznie za miłe słowa! :Esmile :EsmileFemme Mystere pisze: ↑04 września 2025, 21:53 @Mandaryna bardzo dziękuję z atwoją pracę. Piękny teatr, postarałeś się![]()
![]()

- Heinz-Werner Grüner • Stempel
- Oberhaupt
-
ODZNACZENIA
OBYWATEL
Ja również dziękuje za zaangażowanie oberstamma @Mandaryna, ale nie ma co spoczywac na laurach, tylko brnąć dalej!Mandaryna pisze: ↑04 września 2025, 22:18Dziękuję ślicznie za miłe słowa! :Esmile :EsmileFemme Mystere pisze: ↑04 września 2025, 21:53 @Mandaryna bardzo dziękuję z atwoją pracę. Piękny teatr, postarałeś się![]()
![]()
Zgadza się trzeba iść dalej! I naprawdę jeszcze raz dziękuję! :EsmileHeinz-Werner Grüner pisze: ↑04 września 2025, 22:31Ja również dziękuje za zaangażowanie oberstamma @Mandaryna, ale nie ma co spoczywac na laurach, tylko brnąć dalej!Mandaryna pisze: ↑04 września 2025, 22:18Dziękuję ślicznie za miłe słowa! :Esmile :EsmileFemme Mystere pisze: ↑04 września 2025, 21:53 @Mandaryna bardzo dziękuję z atwoją pracę. Piękny teatr, postarałeś się![]()
![]()
![]()
![]()
![]()