Top 5 mikronacji w latach 2020-2025

Edelweiss NachrichtenAgentur (ENA) ma spełniać rolę komunikatora Szarotkowej Krainy ze światem zewnętrznym. Chcesz się dowiedzieć co się dzieje w innej części mikroświata? Zajrzyj właśnie tu!
Regulamin forum
Obrazek
Awatar użytkownika
Femme Mystere Stempel
Faktotum

ODZNACZENIA

OBYWATEL

Top 5 mikronacji w latach 2020-2025

Post autor: Femme Mystere »

Obecnie rozpoczynam serię TOP na nasze social media, w której będę prezentować różne zestawienia i ciekawostki dotyczące mirkonacji.

Pierwszy filmik z tej serii będzie Top 5 mikronacji w latach 2020-2025 i jak możecie się spodziewać, Edelweiss w tym zestawieniu się pojawi.

Zadanie dla Was jest takie, żebyście wymyślili, czym moglibyśmy pochwalić się w czasie kilku sekund na temat Edelweiss w tym materiale. Macie jakieś propozycje?

Oczywiście im szybciej dostanę od Was te informacje, tym szybciej je zmontuję i przygotuję materiał, więc proszę, aby dyskusja nie trwała dłużej niż 3 dni. Do końca tygodnia chcę wypuscić ten materiał.
(-) Lieselotte Augentrost
Prawa Faktotum
Awatar użytkownika
Leszek Ebe-Grüner Stempel
Dziedzic

ODZNACZENIA

OBYWATEL

Re: Top 5 mikronacji w latach 2020-2025

Post autor: Leszek Ebe-Grüner »

Femme Mystere pisze: 08 września 2025, 08:59 Obecnie rozpoczynam serię TOP na nasze social media, w której będę prezentować różne zestawienia i ciekawostki dotyczące mirkonacji.

Pierwszy filmik z tej serii będzie Top 5 mikronacji w latach 2020-2025 i jak możecie się spodziewać, Edelweiss w tym zestawieniu się pojawi.

Zadanie dla Was jest takie, żebyście wymyślili, czym moglibyśmy pochwalić się w czasie kilku sekund na temat Edelweiss w tym materiale. Macie jakieś propozycje?

Oczywiście im szybciej dostanę od Was te informacje, tym szybciej je zmontuję i przygotuję materiał, więc proszę, aby dyskusja nie trwała dłużej niż 3 dni. Do końca tygodnia chcę wypuscić ten materiał.
Polecam mój najnowszy artykuł, co prawda nie top 5, ale top 6 najbogatszych krajów zrobiłem obecnie
(-) Leszek Ebe-Grüner
Syn Heinza-Werner Grünera
DZIEDZIC EDELWEISS
Wyznawca Edelweisszyzmu

Obrazek

Obrazek
Awatar użytkownika
Heinz-Werner Grüner Stempel
Oberhaupt

ODZNACZENIA

OBYWATEL

Post autor: Heinz-Werner Grüner »

Wybrać top5 to żaden problem, w końcu mamy ISM i tam mamy czarno na białym jak to wyglądało.
No, ale jeśli chodzi o Edelweiss.

- narracja - w tym zapewne przewodzimy (wykorzystujemy w stopniu niewielkim także AI, ale z tym bym się chyba jednak nie chwalił)
- bliskość mikronautów - mam wrażenie, że pomiędzy nami Edlami jest klimatyczna więź. Tak bym przynajmniej chciał i powtarzam od poczatku, że dla mnie ludzie są najważniejsi.
- specyficzny klimat - lata -100, sezonowe (i stałe!) zabawy tj, Schmelzfest, Edeliebe, Oktoberfest to tylko preteksty, ale klimat takiego "rubasznego wujka" i "przyjaznej ciotki" towarzyszy nam już od dawna. Myślę, że to własnie nasz atut.
- Każdy znajdzie tu swoje ulubione zawody sportowe. Mamy ich całe mnóstwo!
- na koniec "tygodniowa władza" robi show -zawsze w okresie urlopowym oberhaupta
(-)Heinz-Werner Grüner
OBERHAUPT EDELWEISS
Obrazek Obrazek ..
oberhauptokration
Awatar użytkownika
Femme Mystere Stempel
Faktotum

ODZNACZENIA

OBYWATEL

@Leszek Ebe-Grüner dzięki, że dajesz znać. To będzie następny filmik.

@Heinz-Werner Grüner dzięki, wzięłam to pod uwagę. Filmik jest jeszcze "rozgrzebay", bo wciąż czekam na treść od RON i Leocji, ale o EDL już zrobiłam.

I tym razem nagrywam swojego lektora xp
Prawa Faktotum
Awatar użytkownika
Oberhaupt

ODZNACZENIA

OBYWATEL

Przyznam, że jestem ciekawy co tam napisze o nasz Szanowna Pani~:)
(-)Heinz-Werner Grüner
OBERHAUPT EDELWEISS
Obrazek Obrazek ..
oberhauptokration
Awatar użytkownika
Fryderyk Orański Stempel

ODZNACZENIA

Post autor: Fryderyk Orański »

W RON już zrobiliśmy (a raczej zrobiłem ja :| ) ten tekst do filmiku. :)
/-/ Fryderyk Orański
Król Polski, Wielki Książe Litewski
Patriarcha Rotrii
Awatar użytkownika
Oberhaupt

ODZNACZENIA

OBYWATEL

Własnie! Kiedy ten filmik?
(-)Heinz-Werner Grüner
OBERHAUPT EDELWEISS
Obrazek Obrazek ..
oberhauptokration
Awatar użytkownika
Femme Mystere Stempel
Faktotum

ODZNACZENIA

OBYWATEL

Potrwało to znacznie dłużej niż pierwotnie zakładałam, ale ostatecznie udało się. Z góry przepraszam za pewne niedociągnięcia, ale wynikają one niestety z ograniczeń portalu, za pomocą którego dokonywałam montażu.

W przyszłości proponowałabym jakoś bardziej szczegółowo omawiać treść i grafiki, jakie chcielibyśmy widzieć na filmiku. Zawsze możemy próbowac dążyć do coraz lepszej jakości :)
Prawa Faktotum
ODPOWIEDZ

Wróć do „Agencja Informacyjna Edelweiss (ENA)”