TELEGRAM INFORMACYJNY

Zależy kto ma jaki cel. Celem JZ był "clickbaitowy" tytuł i jak widać cel osiągnięty.
To nie są tanie rzeczy…Heinz-Werner Grüner pisze: ↑11 maja 2022, 10:00 Nie mniej rozumiem i wiem, że to gruntowe, ale (ale!) jakby ktoś zechciał to i asfalty mógłby kłaść?
My, w Edelweiss to doskonale wiemy! Czasem sobie pozwolimy zaszaleć i stawiamy hotele 9-cio gwiazdkowe i nabywamy "samoloty rządowe" z ekstratechnologią, ale jak to się mówi, to na "pokaz".Helwetyk pisze: ↑11 maja 2022, 10:04To nie są tanie rzeczy…Heinz-Werner Grüner pisze: ↑11 maja 2022, 10:00 Nie mniej rozumiem i wiem, że to gruntowe, ale (ale!) jakby ktoś zechciał to i asfalty mógłby kłaść?
I Ambasadę w złocie i marmurze budujemyHeinz-Werner Grüner pisze: ↑11 maja 2022, 10:08My, w Edelweiss to doskonale wiemy! Czasem sobie pozwolimy zaszaleć i stawiamy hotele 9-cio gwiazdkowe i nabywamy "samoloty rządowe" z ekstratechnologią, ale jak to się mówi, to na "pokaz".Helwetyk pisze: ↑11 maja 2022, 10:04To nie są tanie rzeczy…Heinz-Werner Grüner pisze: ↑11 maja 2022, 10:00 Nie mniej rozumiem i wiem, że to gruntowe, ale (ale!) jakby ktoś zechciał to i asfalty mógłby kłaść?![]()