SPONSORZY MISTRZOSTW
Regulamin forum
- Pavel van der Gibson • Stempel
- Ambasador Księstwa Sarmacji
-
ODZNACZENIA
OBYWATEL
-
ODZNACZENIA
OBYWATEL
- Ludwig Tomović • Stempel
- Kontakt:
-
ODZNACZENIA
OBYWATEL
Re: SPONSORZY MISTRZOSTW
Hmmm, "trochę" niefajnie, że sponsorzy którzy dołączyli na ostatnią chwilę są na ściance wyżej niż ci co zgłaszali się wcześniej....
- Joachim Cargalho • Stempel
- Graue Eminenz
-
ODZNACZENIA
OBYWATEL
Ciekawy jestem jak bardzo miejsce na ściance ma znaczenie dla rozpoznawalności marki. Mimo tego, możecie mnie zamienić z kimś bardziej punktualnym.

-
ODZNACZENIA
OBYWATEL
- Joachim Cargalho • Stempel
- Graue Eminenz
-
ODZNACZENIA
OBYWATEL
- Heinz-Werner Grüner • Stempel
- Oberhaupt
-
ODZNACZENIA
OBYWATEL
No ta ścianka jest ok, nie ma co się burzyć czy na dole czy na górze. Liczy się samo pojawienie. FBI Nadel to w zasadzie i Spieler (o czym zapomnieliśmy z @Femme Mystere - w ogóle to mamy chyba osobne konta
)
Jeszcze raz dzięki za wpłaty wszystkim sponsorom!
Jeszcze raz dzięki za wpłaty wszystkim sponsorom!
- Kontakt:
-
ODZNACZENIA
OBYWATEL
Sprowadzenie zwrócenia uwagi na jakiś fakt do "burzenia się" może i erystycznie brzmi ciekawie, ale spycha uwagi i odczucia zgłaszającego, a potem i samego zgłaszajacego na peryferia.Heinz-Werner Grüner pisze: ↑09 października 2025, 21:53 No ta ścianka jest ok, nie ma co się burzyć czy na dole czy na górze. Liczy się samo pojawienie.
Ale ok, nie ma innych "poszkodowanych" to można się rozejść.
- Heinz-Werner Grüner • Stempel
- Oberhaupt
-
ODZNACZENIA
OBYWATEL
Nie miało to zabrzmieć, jakbym chciał kogoś urazić. Nie taki był zamiar, zwyczajnie stwierdziłem, że mnie to nie przeszkadza, ale rozumiem też, że mozna mieć inne zdanie w tej kwestii. Ja pewnie ułozyłbym to "zgodnie z przykazaniami", czyli bez faworyzowania spóźnialskich, ale nie ja to robiłem. Jeśli tylko @Pavel van der Gibson znajdzie czas to zamienimy co i jak trzeba.Ludwig Tomović pisze: ↑10 października 2025, 00:38Sprowadzenie zwrócenia uwagi na jakiś fakt do "burzenia się" może i erystycznie brzmi ciekawie, ale spycha uwagi i odczucia zgłaszającego, a potem i samego zgłaszajacego na peryferia.Heinz-Werner Grüner pisze: ↑09 października 2025, 21:53 No ta ścianka jest ok, nie ma co się burzyć czy na dole czy na górze. Liczy się samo pojawienie.
- Kontakt:
-
ODZNACZENIA
OBYWATEL
Ok, to już brzmi znacznie bardziej empatycznieHeinz-Werner Grüner pisze: ↑10 października 2025, 08:34Nie miało to zabrzmieć, jakbym chciał kogoś urazić. Nie taki był zamiar, zwyczajnie stwierdziłem, że mnie to nie przeszkadza, ale rozumiem też, że mozna mieć inne zdanie w tej kwestii. Ja pewnie ułozyłbym to "zgodnie z przykazaniami", czyli bez faworyzowania spóźnialskich, ale nie ja to robiłem. Jeśli tylko @Pavel van der Gibson znajdzie czas to zamienimy co i jak trzeba.Ludwig Tomović pisze: ↑10 października 2025, 00:38Sprowadzenie zwrócenia uwagi na jakiś fakt do "burzenia się" może i erystycznie brzmi ciekawie, ale spycha uwagi i odczucia zgłaszającego, a potem i samego zgłaszajacego na peryferia.Heinz-Werner Grüner pisze: ↑09 października 2025, 21:53 No ta ścianka jest ok, nie ma co się burzyć czy na dole czy na górze. Liczy się samo pojawienie.
Zwróciłem uwagę na "problem", ale bardziej mi chodzi o działanie na przyszłość, teraz już na szybko nie trzeba zamieniać, są ważniejsze rzeczy.