[EDL003] - pierwszy lot Atlas ATP-E 1922 "Constelation"
Moderator: Ronon Dex
Re: [EDL003] - pierwszy lot Atlas ATP-E 1922 "Constelation"
Soohie podczas chwili nie uwagi napastników postanowiła wyciągnąć telefon. Postanowiła relacjonować wszystkie wydarzenia z samolotu na żywo. Póściła więc transmisję łącząc się wcześniej z satelitą. Przekaz był nadawany na stronie internetowej dostępnej w każdym kraju Pollinu.
/-/Sophie Susanne Cargalho
Dumna obywatelka Kotliny

Dumna obywatelka Kotliny

- Peetri Romanaav • Stempel
- Gesicht der Garnison
-
ODZNACZENIA
OBYWATEL
Romanow podniósł się powoli z ziemi, był oszołomiony, ale gdy doszedł do siebie nagle zrobił się wściekły i wpadł w furię. Na początku podniósł butelkę, którą rozbił na łbie jednego bandyty @Kurt Wagner, i następnie wykończył nią dwóch zbirów, których ciała rzucił w kąt samolotu. Przechadzając się z karabinem przez pokład samolotu oddawał strzał za strzałem w stronę napastników, gdy dotarł do toalet otworzył drzwi jednej z kabin, gdzie zauważył @Isabella Swann. - O Hej Bella! Lepiej zostań tutaj. Po czym ruszył dalej i mordował napastników. Gdy dotarł do luku bagażowego zauważył @Sophie . - O i Ty tu jesteś? Wstawaj mała. Rozwiązał Sophie i powędrował w kierunku kokpitu.
Tam Romanow nie spodziewał się konfrontacji, złapał zakonnicę za habit i poszedł z nią w kierunku włazu. - Imperialistyczna rotryjska szmato... wyp********. Po czym rzucił nią z samolotu.
Gdy skończył sprawy z rotryjczykami udał się do kokpitu, klepnął w bark @Albert Fryderyk de Espada i powiedział. - Ląduj szwagier, ja mam już dość.
Tam Romanow nie spodziewał się konfrontacji, złapał zakonnicę za habit i poszedł z nią w kierunku włazu. - Imperialistyczna rotryjska szmato... wyp********. Po czym rzucił nią z samolotu.
Gdy skończył sprawy z rotryjczykami udał się do kokpitu, klepnął w bark @Albert Fryderyk de Espada i powiedział. - Ląduj szwagier, ja mam już dość.
- Heinz-Werner Grüner • Stempel
- Oberhaupt
-
ODZNACZENIA
OBYWATEL
- Femme Mystere • Stempel
- Faktotum
-
ODZNACZENIA
OBYWATEL
@Piotr Romanow nie docenił umiejętności i przygotowania Zakonnicy do tej akcji. Gdy tylko wyrzucił ją z samolotu, ta z wprawą (najwidoczniej ćwiczyła takie manewry), odkryła przyssawki, jakie ukrywała w rękawach. I zwinnie przyczepiła się do skrzydła samolotu. Potem zmówiła modlitwę, na koncu której pasażerpwie samolotu obserwujący ją zza okien, mogliby przysiąc, że oczy zapłonęły jej boskim światłem.
(-) Lieselotte Augentrost
Prawa Faktotum

Prawa Faktotum

- Albert Fryderyk de Espada • Stempel
- Faktotum
-
ODZNACZENIA
OBYWATEL
Gdy wszyscy zajęci byli doglądaniem tego co dzieje się z tyłu, kapitan de Espada obrócił się w stronę siedzącego tuż przy drzwiach do kokpitu @Joachim Cargalho zerkając jedocześnie w górę.
Nad wejściem znajdował się neon z napisem "Proszę Zapiąć Pasy", Albert sięgną ręką do przełącznika włączając napis aby każdy siedzący w kabinie pasażerskiej go zobaczył.
Spojrzał ponownie na @Joachim Cargalho i symbolicznie kiwną głową...
Nad wejściem znajdował się neon z napisem "Proszę Zapiąć Pasy", Albert sięgną ręką do przełącznika włączając napis aby każdy siedzący w kabinie pasażerskiej go zobaczył.
Spojrzał ponownie na @Joachim Cargalho i symbolicznie kiwną głową...
- Joachim Cargalho • Stempel
- Graue Eminenz
-
ODZNACZENIA
OBYWATEL
- A miał być zachowany porządek - spuentował salwę strzałów wykonaną przez @Piotr Romanow
Zakonnica, z bożą pomocą, nadal trzymała się skrzydła samolotu.
Cargalho zauważył, że @Albert Fryderyk de Espada ma jakiś pomysł.
- Dzialaj! - powiedział zachęcająco i szybko zajął miejsce.
Wydał pospiesznie polecenie zapięcia pasów...
Zakonnica, z bożą pomocą, nadal trzymała się skrzydła samolotu.
Cargalho zauważył, że @Albert Fryderyk de Espada ma jakiś pomysł.
- Dzialaj! - powiedział zachęcająco i szybko zajął miejsce.
Wydał pospiesznie polecenie zapięcia pasów...

Rozwiązana Sophie od razu zadzwoniła do zarządcy jek posiadłości w Leocji. Zszokowana i wystraszona wydarzeniami na pokładzie chciała tylko wrócić i się zrelaksować.
Wincenty przygotuj mi proszę zestaw najlepszych alkoholi. Przynieś mi go do biura. Będę musiala jeszcze coś zrobić do pracy.- powiedziała przez telefon do zarządcy po czym soę rozłączyła i udała się w stronę toalety, aby przepłukać twarz.
Po chwili wykonała kolejny telefon, tym razem do kierownika budowy:
Masz jeszcze te lotniska do szybkiego montażu? Przydaloby się na wyspie rozłożyć, lecimy w waszą strone- słysząc potwierdzenie wykonania zlecenia Sophie rozłączyła się, udała na miejsce i wedle komunikatu zapięła pasy.
Wincenty przygotuj mi proszę zestaw najlepszych alkoholi. Przynieś mi go do biura. Będę musiala jeszcze coś zrobić do pracy.- powiedziała przez telefon do zarządcy po czym soę rozłączyła i udała się w stronę toalety, aby przepłukać twarz.
Po chwili wykonała kolejny telefon, tym razem do kierownika budowy:
Masz jeszcze te lotniska do szybkiego montażu? Przydaloby się na wyspie rozłożyć, lecimy w waszą strone- słysząc potwierdzenie wykonania zlecenia Sophie rozłączyła się, udała na miejsce i wedle komunikatu zapięła pasy.
Dumna obywatelka Kotliny

Dumna obywatelka Kotliny

- Albert Fryderyk de Espada • Stempel
- Faktotum
-
ODZNACZENIA
OBYWATEL
Albert chwycił wolant z całych sił po czym krzyknął:
- Trzymać się!!!!! -Jedocześnie obracając samolot wokół własnej osi i kierując go w lot nurkowy.
Po kilkunastu sekundach manewrów normalnie przeznaczonych dla myśliwców a tym przypadku wykonywanych ogromnym samolotem pasażerskim, Albert wyrównał lot i krzykną do @Joachim Cargalho:
-Wszyscy cali, wszystko w porządku ?
- Trzymać się!!!!! -Jedocześnie obracając samolot wokół własnej osi i kierując go w lot nurkowy.
Po kilkunastu sekundach manewrów normalnie przeznaczonych dla myśliwców a tym przypadku wykonywanych ogromnym samolotem pasażerskim, Albert wyrównał lot i krzykną do @Joachim Cargalho:
-Wszyscy cali, wszystko w porządku ?
- Peetri Romanaav • Stempel
- Gesicht der Garnison
-
ODZNACZENIA
OBYWATEL
Romanow jako, że nie siedział zapięty pasami uderzył parę razy głową o wszystko o co mógł w samolocie. Poza tym był też cały poobijany, a na widok @Femme Mystere powiedział. - Matko Boska, czy to Ty?
Po udanym manewrze Sophie udała się do kabiny pilotów. Otworzyła drzwi po czym powiedziała:
Czy mógłby szanowny pilot zalecieć na wyspę Wal-Küre w Leocji? Lotnisko przygotowane, tu są współrzędne.- wręczyła kartkę z wypisanymi współrzędnymi pikotowi.
Czy mógłby szanowny pilot zalecieć na wyspę Wal-Küre w Leocji? Lotnisko przygotowane, tu są współrzędne.- wręczyła kartkę z wypisanymi współrzędnymi pikotowi.
Dumna obywatelka Kotliny

Dumna obywatelka Kotliny