W to nie wątpię herr OberhauptHeinz-Werner Grüner pisze: ↑16 maja 2022, 00:01Jakkolwiek to zabrzmi, to wiedz, że masz u nas wszelkie wsparcie wirtualne, ale przede wszystki realne!Isabella Swann pisze: ↑15 maja 2022, 23:46 Dziękuje wam wszystkim za przyjście i za te wspaniałe prezenty! Nie liczyłam się nawet z tym! Cieszy mnie iż razem spędzamy czas i dobrze się bawimy!
Bawmy się, ale z poczuciem "bliskości".![]()
![]()
![]()

Mam nadzieję!Isabella Swann pisze: ↑16 maja 2022, 09:24W to nie wątpię herr OberhauptHeinz-Werner Grüner pisze: ↑16 maja 2022, 00:01Jakkolwiek to zabrzmi, to wiedz, że masz u nas wszelkie wsparcie wirtualne, ale przede wszystki realne!Isabella Swann pisze: ↑15 maja 2022, 23:46 Dziękuje wam wszystkim za przyjście i za te wspaniałe prezenty! Nie liczyłam się nawet z tym! Cieszy mnie iż razem spędzamy czas i dobrze się bawimy!
Bawmy się, ale z poczuciem "bliskości".![]()
![]()
![]()
![]()

Isabella Swann pisze: ↑16 maja 2022, 10:56 A w ogóle herr Oberhaupt jak tam bliska współpraca z Frau @Fatima Marcjan-Chojnacka ?![]()

Potwierdzam. Męża mam to tylko stosunki.. zawodowe z Herr Heinzem.Heinz-Werner Grüner pisze: ↑16 maja 2022, 12:33Isabella Swann pisze: ↑16 maja 2022, 10:56 A w ogóle herr Oberhaupt jak tam bliska współpraca z Frau @Fatima Marcjan-Chojnacka ?![]()
-Nie wiem o czym Szanowna mówi. Ostatnimi czasy z Frau von Hohenburg łączyły nas relacje, ale czysto zawodowe. Jak zapewne Szanowna Pani wie, to właśnie Pani Marszałek jest głównym koordynatorem rajdu, jaki organizujemy wspólnie na ziemiach Księstwa Sarmacji... Nic ponadto.
Hahahaha bo akurat uwierzęFatima Marcjan-Chojnacka pisze: ↑16 maja 2022, 12:58Potwierdzam. Męża mam to tylko stosunki.. zawodowe z Herr Heinzem.Heinz-Werner Grüner pisze: ↑16 maja 2022, 12:33Isabella Swann pisze: ↑16 maja 2022, 10:56 A w ogóle herr Oberhaupt jak tam bliska współpraca z Frau @Fatima Marcjan-Chojnacka ?![]()
-Nie wiem o czym Szanowna mówi. Ostatnimi czasy z Frau von Hohenburg łączyły nas relacje, ale czysto zawodowe. Jak zapewne Szanowna Pani wie, to właśnie Pani Marszałek jest głównym koordynatorem rajdu, jaki organizujemy wspólnie na ziemiach Księstwa Sarmacji... Nic ponadto.![]()