Biberberg - Freiheitslichtung 1926
- Heinz-Werner Grüner • Stempel
- Oberhaupt
-
ODZNACZENIA
OBYWATEL
- Pavel van der Gibson • Stempel
- Ambasador Księstwa Sarmacji
-
ODZNACZENIA
OBYWATEL
- Albert Fryderyk de Espada • Stempel
- Faktotum
-
ODZNACZENIA
OBYWATEL
Re: Biberberg - Freiheitslichtung 1926
No powiem wam że możecie mieść nie lada problem. Jak to mój znajomy stwierdził: "Nie masz po co się tak starać bo i tak ci nie wyjdzie, najlepszy czas będziesz miał za pierwszym razem zrobiony na odp*****l" i coś w tym chyba jest bo od wczoraj dałem radę zbliżyć się tylko 0,5 sekundy do tego mojego wyniku.
Więc wam życzę powodzenia ale już praktycznie mogę się rozciągnąć na fotelu i spokojnie sobie czekać.
Więc wam życzę powodzenia ale już praktycznie mogę się rozciągnąć na fotelu i spokojnie sobie czekać.
- Pavel van der Gibson • Stempel
- Ambasador Księstwa Sarmacji
-
ODZNACZENIA
OBYWATEL
Wciąż nie wiem jak ty to robisz, ale już nawet nie próbuje rywalizować xd
- Oberhaupt
-
ODZNACZENIA
OBYWATEL
Ja na pewno będę miał problem z zejściem, bo...czas.Albert Fryderyk de Espada pisze: ↑06 lutego 2026, 15:10 No powiem wam że możecie mieść nie lada problem. Jak to mój znajomy stwierdził: "Nie masz po co się tak starać bo i tak ci nie wyjdzie, najlepszy czas będziesz miał za pierwszym razem zrobiony na odp*****l" i coś w tym chyba jest bo od wczoraj dałem radę zbliżyć się tylko 0,5 sekundy do tego mojego wyniku.
- Faktotum
-
ODZNACZENIA
OBYWATEL
Jak poprosicie to może dam wam swoje ustawienia na narty i kto wie może samo video ze zjazdu.Pavel van der Gibson pisze: ↑06 lutego 2026, 17:25 Wciąż nie wiem jak ty to robisz, ale już nawet nie próbuje rywalizować xd
No ale muszę przyznać że ten wynik jest mocno na farcie bo nie mogę nawet się do niego zbliżyć.
- Oberhaupt
-
ODZNACZENIA
OBYWATEL
To ja podam swojeAlbert Fryderyk de Espada pisze: ↑06 lutego 2026, 20:01Jak poprosicie to może dam wam swoje ustawienia na narty i kto wie może samo video ze zjazdu.Pavel van der Gibson pisze: ↑06 lutego 2026, 17:25 Wciąż nie wiem jak ty to robisz, ale już nawet nie próbuje rywalizować xd
No ale muszę przyznać że ten wynik jest mocno na farcie bo nie mogę nawet się do niego zbliżyć.
26-38-36
Rano byłem tak napalony na zjazd, ponieważ realnie odbywał się na IO i mocno przezywałem. No, ale w między czasie wizyta w szpitalu, mocne zmiany planów, brak czasu i mnóstwo stresujących chwil. Dopiero teraz dochodze do siebie. Spróbuje pewnie jeszcze usiąść do naszych zawodów, ale o jakąkolwiek poprawę będzie gigantycznie ciężko.
Albert de Espada jak Franjo von Allmen!
- Faktotum
-
ODZNACZENIA
OBYWATEL
Nawet blisko, ja mam 21-40-39 więc teoretycznie dość zbliżone.
- Faktotum
-
ODZNACZENIA
OBYWATEL
- Oberhaupt
-
ODZNACZENIA
OBYWATEL
Albert Fryderyk de Espada pisze: ↑08 lutego 2026, 17:30 Dobra lepiej już nie będzie wiec miejmy to z głowy.