Wspólne opowiadanie fabularne
Regulamin forum
- Femme Mystere • Stempel
- Faktotum
-
ODZNACZENIA
OBYWATEL
Wspólne opowiadanie fabularne
Moi Drodzy,
Nosiłam się z myślą o tym, by napisać opowiadanie, ale właściwie uznałam, że bardzo podobało mi się to, jak pisaliście w trakcie lotu testowego naszego samolotu, więc chciałabym zaprosić was do wspólnego napisania opowiadania.
Zasady pisania będą proste. Ja umieszczę codziennie jeden post, który pchnie fabułę do przodu. Natomiast wy będziecie mogli odpisywać i dodawać od siebie w międzyczasie wszystko, co będziecie chcieli. Zarówno jako narratorzy jak i prowadząc postaci własne i NPC. W ten sposób będziemy mogli wspólnie puścić wodze fantazji.
Zatem pytanie brzmi - czy jesteście zainteresowani taką zabawą?
Pytanie nr 2 natomiast - Jaka tematyka bardziej was interesuje: komedia, kryminał, horror, romans, mix?
Nosiłam się z myślą o tym, by napisać opowiadanie, ale właściwie uznałam, że bardzo podobało mi się to, jak pisaliście w trakcie lotu testowego naszego samolotu, więc chciałabym zaprosić was do wspólnego napisania opowiadania.
Zasady pisania będą proste. Ja umieszczę codziennie jeden post, który pchnie fabułę do przodu. Natomiast wy będziecie mogli odpisywać i dodawać od siebie w międzyczasie wszystko, co będziecie chcieli. Zarówno jako narratorzy jak i prowadząc postaci własne i NPC. W ten sposób będziemy mogli wspólnie puścić wodze fantazji.
Zatem pytanie brzmi - czy jesteście zainteresowani taką zabawą?
Pytanie nr 2 natomiast - Jaka tematyka bardziej was interesuje: komedia, kryminał, horror, romans, mix?
(-) Lieselotte Augentrost
Prawa Faktotum

Prawa Faktotum

- Isabella M. Neumann-Swann • Stempel
-
ODZNACZENIA
OBYWATEL
Re: Wspólne opowiadanie fabularne
Wszelakie rotryjskie wzmianki oraz zakonnice/terroryści i tym podobne - proszę odpuśćmy sobiePiotr Romanow pisze: ↑21 maja 2022, 22:54Ja bym zrobił zawody w rzucie uzbrojoną zakonnica ze statku powietrznego.![]()
(-) Isabella Marie Augentrost-Cargalho Neumann-Swann [von Lichtenstein]

Chodziło mi bardziej o nagłe zniknięcie osoby, czy jej chwilową nieobecność
/-/Sophie Susanne Cargalho
Dumna obywatelka Kotliny

Dumna obywatelka Kotliny

A to akurat byłby fajny smaczek, przynajmniej narracja z samolotu by się "nie zmarnowała"Isabella Swann pisze: ↑21 maja 2022, 22:56Wszelakie rotryjskie wzmianki oraz zakonnice/terroryści i tym podobne - proszę odpuśćmy sobiePiotr Romanow pisze: ↑21 maja 2022, 22:54Ja bym zrobił zawody w rzucie uzbrojoną zakonnica ze statku powietrznego.![]()
![]()
Dumna obywatelka Kotliny

Dumna obywatelka Kotliny

- Heinz-Werner Grüner • Stempel
- Oberhaupt
-
ODZNACZENIA
OBYWATEL
Zbuntowany Anioł 2?:)Sophie pisze: ↑22 maja 2022, 21:53A to akurat byłby fajny smaczek, przynajmniej narracja z samolotu by się "nie zmarnowała"Isabella Swann pisze: ↑21 maja 2022, 22:56Wszelakie rotryjskie wzmianki oraz zakonnice/terroryści i tym podobne - proszę odpuśćmy sobiePiotr Romanow pisze: ↑21 maja 2022, 22:54
Ja bym zrobił zawody w rzucie uzbrojoną zakonnica ze statku powietrznego.![]()
![]()
Dobry tytuł, bo zakonnica wyfrunęła z samolotuHeinz-Werner Grüner pisze: ↑22 maja 2022, 22:24Zbuntowany Anioł 2?:)Sophie pisze: ↑22 maja 2022, 21:53A to akurat byłby fajny smaczek, przynajmniej narracja z samolotu by się "nie zmarnowała"Isabella Swann pisze: ↑21 maja 2022, 22:56
Wszelakie rotryjskie wzmianki oraz zakonnice/terroryści i tym podobne - proszę odpuśćmy sobie![]()
Dumna obywatelka Kotliny

Dumna obywatelka Kotliny

- Oberhaupt
-
ODZNACZENIA
OBYWATEL
I znów sami terminatorzy w akcji? Nie, ja podziękuje. Teraz romantico-elektrico.
To jak romantico, to może jakieś małżeństwo z tego wyjdzie?Heinz-Werner Grüner pisze: ↑22 maja 2022, 22:28I znów sami terminatorzy w akcji? Nie, ja podziękuje. Teraz romantico-elektrico.![]()
Dumna obywatelka Kotliny

Dumna obywatelka Kotliny

- Oberhaupt
-
ODZNACZENIA
OBYWATEL
Być może Szanownej i Herr Piotra, kto wie.Sophie pisze: ↑22 maja 2022, 22:30To jak romantico, to może jakieś małżeństwo z tego wyjdzie?Heinz-Werner Grüner pisze: ↑22 maja 2022, 22:28I znów sami terminatorzy w akcji? Nie, ja podziękuje. Teraz romantico-elektrico.![]()
- Isabella M. Neumann-Swann • Stempel
-
ODZNACZENIA
OBYWATEL
Zobaczymy, ja już się melduje w kierunku statku 
(-) Isabella Marie Augentrost-Cargalho Neumann-Swann [von Lichtenstein]

Raczej @Piotr Romanow z @Femme Mystere. Pojednianie i ślub na statki o zachdzie słońca, a w momencie pocałunku dwa delfiny wyskakują z wody układając swoimi cialami serceHeinz-Werner Grüner pisze: ↑22 maja 2022, 22:52Być może Szanownej i Herr Piotra, kto wie.Sophie pisze: ↑22 maja 2022, 22:30To jak romantico, to może jakieś małżeństwo z tego wyjdzie?Heinz-Werner Grüner pisze: ↑22 maja 2022, 22:28
I znów sami terminatorzy w akcji? Nie, ja podziękuje. Teraz romantico-elektrico.![]()
![]()
Dumna obywatelka Kotliny

Dumna obywatelka Kotliny