Wiadoma sprawa, że będą peterki, ale tym razem musze jakoś doprowadzić do tego, żeby rzeczywiście były to szczere wyznania... jeszcze nie wiem jak, ale damy radę!
To kto jest chętny do współorganizowania?

Byle by nie był przedłużanyHeinz-Werner Grüner pisze: ↑25 czerwca 2026, 13:38 No! Coś już się klaruje, bardzo dobrze. Mamy jeszcze czas. Ustalmy może najpierw jakieś widełki czasowe, co?
Koniec lipca?

Może jakieś limitowane piva z motywami dnia Edeliebe? Jeszcze coś może pomyślę tylko potrzebuję czasu.Heinz-Werner Grüner pisze: ↑23 czerwca 2026, 23:25Tak jest. Czas nadszedł na organizację tego wydarzenia. Na razie puszczam w "eter", gdyż raczej zrobimy to bardzo późno, czyli gdzieś w okolicach drugiej połowy lipca, natomiast uruchamiamy burzę mózgów. Kto chętny, kto ma pomysły, z czym wracamy?EDELIEBE 1926
Wiadoma sprawa, że będą peterki, ale tym razem musze jakoś doprowadzić do tego, żeby rzeczywiście były to szczere wyznania... jeszcze nie wiem jak, ale damy radę!
To kto jest chętny do współorganizowania?

Mamy czas!Mandaryna pisze: ↑25 czerwca 2026, 21:07Może jakieś limitowane piva z motywami dnia Edeliebe? Jeszcze coś może pomyślę tylko potrzebuję czasu.Heinz-Werner Grüner pisze: ↑23 czerwca 2026, 23:25Tak jest. Czas nadszedł na organizację tego wydarzenia. Na razie puszczam w "eter", gdyż raczej zrobimy to bardzo późno, czyli gdzieś w okolicach drugiej połowy lipca, natomiast uruchamiamy burzę mózgów. Kto chętny, kto ma pomysły, z czym wracamy?EDELIEBE 1926
To kto jest chętny do współorganizowania?![]()
Ale już można nad czymś myśleć!Heinz-Werner Grüner pisze: ↑25 czerwca 2026, 21:17Mamy czas!Mandaryna pisze: ↑25 czerwca 2026, 21:07Może jakieś limitowane piva z motywami dnia Edeliebe? Jeszcze coś może pomyślę tylko potrzebuję czasu.Heinz-Werner Grüner pisze: ↑23 czerwca 2026, 23:25Tak jest. Czas nadszedł na organizację tego wydarzenia. Na razie puszczam w "eter", gdyż raczej zrobimy to bardzo późno, czyli gdzieś w okolicach drugiej połowy lipca, natomiast uruchamiamy burzę mózgów. Kto chętny, kto ma pomysły, z czym wracamy?EDELIEBE 1926
To kto jest chętny do współorganizowania?![]()