TELEGRAM INFORMACYJNY
Szanujmy się. Jeśli faworyzowane przeze mnie miejsce zostanie wybrane, to drugi Edel będzie (bo jak nie to uduszę!!!) na pewno. Co do trzeciego to jesli jemu termin przypasuje to pomogę zorganizować "przyjazd". Nieśmiało zachęcać będę też damską część, ale i jedna i druga (trzecia niepełnoletnia (chyba) to nie wypada pytać) ma swoje plany.Rumburak Jokerman pisze: ↑18 marca 2026, 19:13Podobno będzie Heinz i Gruner. A i coś Oberhaupt wspomniał, że się wybiera. To już trzyHeinz-Werner Grüner pisze: ↑18 marca 2026, 19:12jak w ogóle zapatrujecie się Edle na przybycie na Zjazd? Jestem pewien, że dwójka z Was w tym roku musi się pojawić. Inaczej będę zły! :/Orjon Surma pisze: ↑18 marca 2026, 19:10
Przypomnę, że wciąż można wyrazić swoje zdanie w ankietach - czas do piątku, do 21:00![]()
![]()
Jestem ciekaw ilu Edli, tym razem, przybędzie... Ktoś coś na już?Orjon Surma pisze: ↑31 marca 2026, 15:15 Informuję, że zgodnie z wynikami ankiet tegoroczny zjazd Palatynatu Leocji odbędzie się w dniach 7-9 sierpnia w Porażynie koło Nowego Tomyśla.
Zapraszamy oczywiście nie tylko LeotówLink do wątku organizacyjnego: https://forum.leocja.org/viewtopic.php?t=2030.