Jodeln Zeitung - w telegraficznym skrócie
Regulamin forum
- Heinz-Werner Grüner • Stempel
- Oberhaupt
-
ODZNACZENIA
OBYWATEL
- Erwin von Beckendorff • Stempel
-
OBYWATEL
Re: Jodeln Zeitung - w telegraficznym skrócie
Dobrze rozumie, że kochani Potoccy to jedna persona? To ciekawe :')Heinz-Werner Grüner pisze: ↑13 lutego 2022, 16:43
Jeśli tak to Miguel Catalan vel Michał Potocki i jego brat Józef zostali oskarżeni o oszustwa związanene z kloningiem i kradzież danych nieaktywnych osób. Łącznie zarzuca się im kilkanaście kont. Sprawa w toku.
- Oberhaupt
-
ODZNACZENIA
OBYWATEL
Dowody wskazują, że powiązane ze sobą jest ok.15 kont. Ustaliliśmy też, że podczas jednej z kłótni na discordzie uczestniczyli i pisali jednocześnie oboje, więc niektórzy wykluczają możliwość, że to jedna osoba. W każdym razie najbardziej prawdziwa wydaje się teoria, że bracia mieli kilka/kilkanaście kont. Bardziej przerażające są jednak kradzieże kont innych nieobecnych od lat użytkowników.Erwin von Beckendorff pisze: ↑20 lutego 2022, 11:05Dobrze rozumie, że kochani Potoccy to jedna persona? To ciekawe :')Heinz-Werner Grüner pisze: ↑13 lutego 2022, 16:43
Jeśli tak to Miguel Catalan vel Michał Potocki i jego brat Józef zostali oskarżeni o oszustwa związanene z kloningiem i kradzież danych nieaktywnych osób. Łącznie zarzuca się im kilkanaście kont. Sprawa w toku.
- Erwin von Beckendorff • Stempel
-
OBYWATEL
Mnie przeraża już sam fakt jakiegokolwiek kloningu... Gdzie w tym zabawa? No ale cóż, po Potockich kultury i logiki spodziewać się nikt nie powinien, a szczególnie teraz.
- Oberhaupt
-
ODZNACZENIA
OBYWATEL
Nie mnie to oceniać. Ja jakoś nie jestem do nich mega negatywnie nastawiony, aczkolwiek to w dużej mierze przez moje rajdy 'stracili" w oczach innych ostateczną godność. Jawny kloning jeszcze bym dopuścił, jakby ktoś w jednym państwie chciał być jedną, a w innym zupełnie inną postacią, ale na jawnych zasadach, a ukrywanie przed wszystkimi wielokrotnego kloningu mija się absolutnie z celem.Erwin von Beckendorff pisze: ↑20 lutego 2022, 13:08 Mnie przeraża już sam fakt jakiegokolwiek kloningu... Gdzie w tym zabawa? No ale cóż, po Potockich kultury i logiki spodziewać się nikt nie powinien, a szczególnie teraz.
- Femme Mystere • Stempel
- Faktotum
-
ODZNACZENIA
OBYWATEL
Cóż za paskudne podejrzenia. Być może Państwo Potoccy mają po prostu rozdwojenie jaźni. Czy mamy ich za to oceniać?! ;D
(-) Lieselotte Augentrost
Prawa Faktotum

Prawa Faktotum

- Oberhaupt
-
ODZNACZENIA
OBYWATEL
Ani ja, ani Jodeln Zeitung nie ocenia ich postępowania, a jedynie informuje o faktach.Femme Mystere pisze: ↑20 lutego 2022, 17:13 Cóż za paskudne podejrzenia. Być może Państwo Potoccy mają po prostu rozdwojenie jaźni. Czy mamy ich za to oceniać?! ;D
- Oberhaupt
-
ODZNACZENIA
OBYWATEL
- Femme Mystere • Stempel
- Faktotum
-
ODZNACZENIA
OBYWATEL
Ciekawe, choć żałuję, że nie pojawiła się ani jedna plotunia na nasz temat. Zmarnowaliśmy tę okazję.
(-) Lieselotte Augentrost
Prawa Faktotum

Prawa Faktotum

- Oberhaupt
-
ODZNACZENIA
OBYWATEL
Zgadnij dlaczego Ma'am? Prosze się jednak nie obawiać powiadomimy w odpowiednim czasie i te media, by coś o nas napisały.Femme Mystere pisze: ↑22 lutego 2022, 08:51 Ciekawe, choć żałuję, że nie pojawiła się ani jedna plotunia na nasz temat. Zmarnowaliśmy tę okazję.
- Joachim Cargalho • Stempel
- Graue Eminenz
-
ODZNACZENIA
OBYWATEL