Jeśli zbierze się kilka podpisów obywateli, powiedzmy z 4 to ma to sens.Isabella Swann pisze: ↑28 czerwca 2022, 09:47Wolkenbad, 28.06.1922rPetycja
Proszę o nadanie medalu Edeliebe 1922 za organizację, pieczę merytoryczną oraz udział naszemu Oberhauptowi @Heinz-Werner Grüner
Z poważaniem
Przyjmowanie interesantów
Regulamin forum
- Heinz-Werner Grüner • Stempel
- Oberhaupt
-
ODZNACZENIA
OBYWATEL
Re: Przyjmowanie interesantów
- Oberhaupt
-
ODZNACZENIA
OBYWATEL
Korzystając z okazji :Heinz-Werner Grüner pisze: ↑10 czerwca 2022, 10:06 Moim Drodzy,
Moim zadaniem jest zachęcać Was do działania. Pobawmy sie jednak w drugą stronę.
Czekam aż ktoś zacznie mnie rozliczać z poniższej listy(kolejność, jak zwykle z "czapy"):
- micro-3 plus inne systemy kodów - częściowo w opracowaniu
- przygotować "podkładkę" pod piłkarsko-reprezentacyjne tematy
- EDELIEBE!!!
- sprawy modowe pod Edeliebe i nie tylko
- budowa stadionu
- tabakwerke
- książeczki wojskowe
- dworki - nadania zakończyć sprawy z p.Augentrost i p.Cargalho (plus nowe osoby)
- stajnie edelwajskie
- plan miasta stołecznego / nakreślić Grunerwald i Wolkenbad
- zliczyć Cypel Romański
Oczywiście to są tylko moje propozycje, jak macie coś więcej do mnie to proszę o info.
Termin realizacji - CZERWIEC 1922.
- micro-3 plus inne systemy kodów - częściowo w opracowaniu - nie ma priorytetu
- przygotować "podkładkę" pod piłkarsko-reprezentacyjne tematy
- EDELIEBE!!!
- sprawy modowe pod Edeliebe i nie tylko - na granicy - lada dzień
- budowa stadionu - częsciowo poruszone
- tabakwerke - przesunięte na lipiec
- książeczki wojskowe - przesunięte na lipiec (brak Herr Romańskiego)
- dworki - nadania zakończyć sprawy z p.Augentrost i p.Cargalho (plus nowe osoby)
- stajnie edelwajskie - lipiec
- plan miasta stołecznego / nakreślić Grunerwald i Wolkenbad - częściowo wykonane
- zliczyć Cypel Romański - lipiec
Na swoją obronę mam tylko to, że było Edeliebe i inne sprawy wojskowe, które trochę mnie pochłonęły.
- Femme Mystere • Stempel
- Faktotum
-
ODZNACZENIA
OBYWATEL
Mogłabym sporządzić sobie podobną listę, żeby trzymać jakieś priorytety prac.
(-) Lieselotte Augentrost
Prawa Faktotum

Prawa Faktotum

- Oberhaupt
-
ODZNACZENIA
OBYWATEL
No ja to robię tylko po to by nie zapominać, ale... w tym wypadku zapomniałem, że tą listę zrobiłem.Femme Mystere pisze: ↑28 czerwca 2022, 14:10 Mogłabym sporządzić sobie podobną listę, żeby trzymać jakieś priorytety prac.
- Joachim Cargalho • Stempel
- Graue Eminenz
-
ODZNACZENIA
OBYWATEL
Ja już sugerowałem, żebyśmy mogli korzystać z jakiegoś Trello lub czegoś podobnego, żebyśmy mieli podgląd do zadań otwartych a niedokończonych. No i też jeśli jest podział zadań, to byłoby łatwiej to ogarniać.

- Oberhaupt
-
ODZNACZENIA
OBYWATEL
Coś się pomału wysmyczyło w tym temacie.Joachim Cargalho pisze: ↑28 czerwca 2022, 15:45 Ja już sugerowałem, żebyśmy mogli korzystać z jakiegoś Trello lub czegoś podobnego, żebyśmy mieli podgląd do zadań otwartych a niedokończonych. No i też jeśli jest podział zadań, to byłoby łatwiej to ogarniać.
Ogópnoedelweisskie Trello? Mozna by spróbować. Łatwiej będzie dzielić się pomysłami itp. Tylko czy to nie "usunie" z forum tych wątków do planowania imprez?Joachim Cargalho pisze: ↑28 czerwca 2022, 15:45 Ja już sugerowałem, żebyśmy mogli korzystać z jakiegoś Trello lub czegoś podobnego, żebyśmy mieli podgląd do zadań otwartych a niedokończonych. No i też jeśli jest podział zadań, to byłoby łatwiej to ogarniać.
/-/Sophie Susanne Cargalho
Dumna obywatelka Kotliny

Dumna obywatelka Kotliny

- Joachim Cargalho • Stempel
- Graue Eminenz
-
ODZNACZENIA
OBYWATEL
W tym wypadku Trello sugeruję jako alternatywę dla postów, jakie wrzucił tutaj Oberhaupt, czyli organizacyjnych pracy. W innym przypadku nie mam mowy, by przerzucać aktywność z forum na jakieś inne kanały. Zbyt kreatywni jesteśmy, by miało to uciekać 

- Isabella M. Neumann-Swann • Stempel
-
ODZNACZENIA
OBYWATEL
Popieram - po prostu by osoby widziały jakie są plany w pracy dla poszczególnych części naszej kotliny oraz kto co jak realizuje 
(-) Isabella Marie Augentrost-Cargalho Neumann-Swann [von Lichtenstein]

- Oberhaupt
-
ODZNACZENIA
OBYWATEL
Co prawda trello ułatwia ogólny obraz i przegląd co kto chce zrobić, to jednak odbiera w moim odczuciu właśnie forumowe "gadanie". Nie mniej zobaczyć co z tego wyjdzie można. Na pewno jeśli pojawiają się jakieś zapytania, błędy to wpisywać tam też by trzeba, bo ja zwyczajnie tego wszystkiego nie spamiętam.