TELEGRAM INFORMACYJNY

A w jakim celu? Czy my tu mamy Kościół Rotryjski w planach hodować? Jesli tak, w sensie znajdą się wierni to dlaczego nie.Femme Mystere pisze: ↑29 czerwca 2022, 13:07 Herr Oberhaupt, chyba wypadałoby zaprosić nowego papieża na wizytę. Btw, ciekawe kto będzie królem Dreamlandu.

Myślę, że podczas zaprzysiężenia powie parę słów oraz dodatkowo jak będzie musiał przedstawić sprawozdanie ze stanu państwa przed Sejmem.Joachim Cargalho pisze: ↑29 czerwca 2022, 14:54 Też jestem za tym, by zaprosić papieża. No bo czemu by nie? Nawet jakby miał tutaj odprawić mszę w intencji nasz wszystkich. Zawsze jakiś ciekawy element fabuły. Wyświęci der Sitz, na przykład...
Nie musimy zawierać jakiś umów międzynarodowych, ale zaproszenie na wizytę można złożyć... nawet jeśli miałoby to być zrobione w lakoniczny sposób.
Wiadomo już coś kiedy orędzie nowego kanclerza Sarmacji?

No a dlaczego tak? Dla kogo, skoro żaden z obywateli nie przyznaje się do "wyznawania wiary w rotryjskich warunkach". Dlaczego uważa Szanowny, że Der Sitz powinno być wyświęcone? Wszelkie działania były prowadzone do tej pory by omijać sprawy religijne, bo nie było zainteresowania.Joachim Cargalho pisze: ↑29 czerwca 2022, 14:54 No bo czemu by nie? Nawet jakby miał tutaj odprawić mszę w intencji nasz wszystkich. Zawsze jakiś ciekawy element fabuły. Wyświęci der Sitz, na przykład..
Jedno nie wyklucza drugiego. Mogę równie dobrze wysłać jednego z faktotum by reprezentował mnie i Kotlinę Edelweiss i podpisać stosowne dokumenty.Joachim Cargalho pisze: ↑29 czerwca 2022, 14:54 Nie musimy zawierać jakiś umów międzynarodowych, ale zaproszenie na wizytę można złożyć... nawet jeśli miałoby to być zrobione w lakoniczny sposób.
I tutaj również mała dygresja. Realne poglądy na niektóre tematy są oczywiście drażniące i rozumiem, że mogą negatywnie wpływać na nasze zachowanie czy też obecność.Isabella Swann pisze: ↑29 czerwca 2022, 15:39 Jeśli chcecie się bawić w imprezę z papieżem to dajcie znać kiedy - nie pojawię się na forum.