TELEGRAM INFORMACYJNY
Ad.2 Nabieram wody w usta.Femme Mystere pisze: ↑05 lipca 2022, 09:06 Ad. 2 - Czy ktoś wie, co się obecnie dzieje z Herr Michałem Potockim?
Ad. 3 - Tak naszła mnie myśl - na ile będziemy u siebie prowadzić na uczelni działalność narracyjną? Założenie @Joachim Cargalho raczej nie zakładało takowego.
Ad. 7 - A pierwiastek Gruener? @Heinz-Werner Grüner
Ad. 9 - @Sophie co to za apka?
Ad. 10 - Ależ złośliwy jest ten Książę... Ciekawe, kto się pierwszy złamie. @Fatima Marcjan-Chojnacka
Ad. 11 @Fatima Marcjan-Chojnacka po co wam ci bezdomni?
Jak na wakacje, to jednak coś się w mikro dzieje!
Ad.10Femme Mystere pisze: ↑05 lipca 2022, 09:06 Ad. 2 - Czy ktoś wie, co się obecnie dzieje z Herr Michałem Potockim?
Ad. 3 - Tak naszła mnie myśl - na ile będziemy u siebie prowadzić na uczelni działalność narracyjną? Założenie @Joachim Cargalho raczej nie zakładało takowego.
Ad. 7 - A pierwiastek Gruener? @Heinz-Werner Grüner
Ad. 9 - @Sophie co to za apka?
Ad. 10 - Ależ złośliwy jest ten Książę... Ciekawe, kto się pierwszy złamie. @Fatima Marcjan-Chojnacka
Ad. 11 @Fatima Marcjan-Chojnacka po co wam ci bezdomni?
Jak na wakacje, to jednak coś się w mikro dzieje!

Szczerze powiedziawszy to jak maszynka się uruchomiła to musiałem zejść z kompa. Tak mnie drażnił ten dźwięk.
Dlatego każdy kanał mam wyciszony i mam spokój ;pHeinz-Werner Grüner pisze: ↑05 lipca 2022, 11:41Szczerze powiedziawszy to jak maszynka się uruchomiła to musiałem zejść z kompa. Tak mnie drażnił ten dźwięk.![]()
A o tym nie pomyslałem.Fatima Marcjan-Chojnacka pisze: ↑05 lipca 2022, 11:49Dlatego każdy kanał mam wyciszony i mam spokój ;pHeinz-Werner Grüner pisze: ↑05 lipca 2022, 11:41Szczerze powiedziawszy to jak maszynka się uruchomiła to musiałem zejść z kompa. Tak mnie drażnił ten dźwięk.![]()

Chętnie bym coś zrobiła, ale to też zależy od @Heinz-Werner Grüner