Edelweiss NachrichtenAgentur (ENA) ma spełniać rolę komunikatora Szarotkowej Krainy ze światem zewnętrznym. Chcesz się dowiedzieć co się dzieje w innej części mikroświata? Zajrzyj właśnie tu!
Ad. 3. Nowe niby korzystaniejsze, ale stare miało swój urok. Poza tym urzeka mnie ten romantyczny wizerunek. @Horace Richelieu
Ad. 5. Po co w ogóle takie oskarżenie ze strony Herr Orjona? Zaskakujące. Przyznam szczerze, że wiele wydarzeń na arenie sarmackiej ostatnimi czasy bardzo mnie zaskakuje.
Femme Mystere pisze: ↑22 lipca 2022, 21:19
Ad. 3. Nowe niby korzystaniejsze, ale stare miało swój urok. Poza tym urzeka mnie ten romantyczny wizerunek. @Horace Richelieu
Ad. 5. Po co w ogóle takie oskarżenie ze strony Herr Orjona? Zaskakujące. Przyznam szczerze, że wiele wydarzeń na arenie sarmackiej ostatnimi czasy bardzo mnie zaskakuje.
2. Miałem ochotę uaktualnić profilowe, aby było ładniejsze dla oko, a takie zimne motywy nie dają ładnych vibe'ów.
5. Chodzi tutaj, że nie ma ustawy o podwójnym obywatelstwie. Nie można mieć urzędu w Sarmacji i jednocześnie w innym rządzie według Sarmackiego Prawa.
Sa Chevalerie Horace de la Maison de La Rocque; Hauptarchitekt EdelBau.
Z jednej strony chce się dopuszczać funkcjonariuszy zagranicznych do TK, z drugiej takie dziwne pozwy. Choć wiecie, biurokrację niektórzy uwielbiają, a i kilka postów zawsze wpadnie.
Szanowni Państwo!
Bardzo dziękuję Herr @Joachim Cargalho za zbieranie informacji w ciągu ostatniego tygodnia. Moze jeszcze nie jutro, ale JZ rusza w nowszej odsłonie już niedługo!