Przybywamy do Edelweiss nie tylko jako symboliczna reprezentacja Królestwa Dreamlandu, ale przede wszystkim jako osoba pragnąca zaspokoić swoją ciekawość mikroświata. Ufamy, że nasz pobyt w Kotlinie Edelweiss będzie dla nas cennym doświadczeniem i niezapomnianym przeżyciem.
Pozdrowienie z Dreamlandu
Regulamin forum
Pozdrowienie z Dreamlandu
Pragniemy przywitać się z Wami oraz pozdrowić Was z głębi naszego serca. Dziękujemy także za ciepłe słowo Czcigodnego Oberhaupta Edelweiss wygłoszone w naszej ojczyźnie z okazji objęcia przez nas dreamlandzkiego tronu.
Przybywamy do Edelweiss nie tylko jako symboliczna reprezentacja Królestwa Dreamlandu, ale przede wszystkim jako osoba pragnąca zaspokoić swoją ciekawość mikroświata. Ufamy, że nasz pobyt w Kotlinie Edelweiss będzie dla nas cennym doświadczeniem i niezapomnianym przeżyciem.
Andreas R. D. & S.
- Heinz-Werner Grüner • Stempel
- Oberhaupt
-
ODZNACZENIA
OBYWATEL
Re: Pozdrowienie z Dreamlandu
Witamy bardzo serdecznie! Nie ma za co dziękować. Dreamland zasłużył sobie nato. Nie będę jednak ukrywać, że jestem nieco zaskoczony, że tuż po objęciu tronu Wasza Królewska Mość wyruszył w niezobowiązującą podróż do naszego skromnego Edelweiss.Andrzej pisze: ↑03 sierpnia 2022, 08:16Pragniemy przywitać się z Wami oraz pozdrowić Was z głębi naszego serca. Dziękujemy także za ciepłe słowo Czcigodnego Oberhaupta Edelweiss wygłoszone w naszej ojczyźnie z okazji objęcia przez nas dreamlandzkiego tronu.
Oczywiście zapraszam "na salony", czym chata bogata. Proszę się rozglądać, podziwiać (a jest co!:) ).
Przy okazji mam pytanie w jaki sposób mogę się z WKM naszybciej spisać w pewnej sprawie.Czy to pw, czy discord, czy e-mail? Czy może jeszcze coś innego? I dodam, że nie chodzi o żadne sprawy dyplomatyczne, a raczej organizację przedsięwzięcia jaką obiecałem poprzedniemu królowi, Aleksandrowi.
- Joachim Cargalho • Stempel
- Graue Eminenz
-
ODZNACZENIA
OBYWATEL
Dzień dobry, Wasza Królewska Mość!
Serdecznie zapraszamy do zapoznaniem się z naszą krainą, która jest miejscem na pewno przyciągających. Nas samych zaskakuje również cały czas!
Słowa naszego Oberhaupta są zawsze pełne ciepła i dobroci, a jego rolą nie jest kierowanie narodem, ale otulanie go płaszczem ojcowskiej troski. Przy okazji objęcia tronu przez WKM, mogę życzyć, by właśnie w taki sposób były odbierane i Wasze rządy, a poddani niech otrzymują od Królestwa poczucie stabilności i bezpieczeństwa.
Serdecznie zapraszamy do zapoznaniem się z naszą krainą, która jest miejscem na pewno przyciągających. Nas samych zaskakuje również cały czas!
Słowa naszego Oberhaupta są zawsze pełne ciepła i dobroci, a jego rolą nie jest kierowanie narodem, ale otulanie go płaszczem ojcowskiej troski. Przy okazji objęcia tronu przez WKM, mogę życzyć, by właśnie w taki sposób były odbierane i Wasze rządy, a poddani niech otrzymują od Królestwa poczucie stabilności i bezpieczeństwa.

- Horace Richelieu • Stempel
-
ODZNACZENIA
Witam serdecznie, Waszą Królewską Mość! Jam jest Horace Richelieu, obieżyświat Mikronacyjny, marynarz, baron lumeryjski i kawaler Sarmacki. Wysoce miło poznać!
Horace Richelieu się kłania głęboko, zdejmując kapelusz kapitański z głowy i kładąc go przy piersi
Horace Richelieu się kłania głęboko, zdejmując kapelusz kapitański z głowy i kładąc go przy piersi
Sa Chevalerie Horace de la Maison de La Rocque; Hauptarchitekt EdelBau.
- Oberhaupt
-
ODZNACZENIA
OBYWATEL
To Szanowny popłynął z opisem, ale serdecznie dziękuje. Cenię sobie opinię swoich faktotum.Joachim Cargalho pisze: ↑03 sierpnia 2022, 08:49 Słowa naszego Oberhaupta są zawsze pełne ciepła i dobroci, a jego rolą nie jest kierowanie narodem, ale otulanie go płaszczem ojcowskiej troski. Przy okazji objęcia tronu przez WKM, mogę życzyć, by właśnie w taki sposób były odbierane i Wasze rządy, a poddani niech otrzymują od Królestwa poczucie stabilności i bezpieczeństwa.
- Isabella M. Neumann-Swann • Stempel
-
ODZNACZENIA
OBYWATEL
Witamy w Edelweiss WKM
Mam nadzieję, że będziemy mieli okazję gościć JKM częściej w naszej Kotlinie 
(-) Isabella Marie Augentrost-Cargalho Neumann-Swann [von Lichtenstein]

- Femme Mystere • Stempel
- Faktotum
-
ODZNACZENIA
OBYWATEL
Witam Wasza Królewska Mość @Andrzej ,
Ciekawa jestem, jaki wizerunek zbuduje WKM po rządach poprzednika. Życzę powodzenia.
Pragnę tylko wyrazić żal, że nie zostałam zaproszona na koronację.
Ciekawa jestem, jaki wizerunek zbuduje WKM po rządach poprzednika. Życzę powodzenia.
Pragnę tylko wyrazić żal, że nie zostałam zaproszona na koronację.
(-) Lieselotte Augentrost
Prawa Faktotum

Prawa Faktotum

Witamy w Edelweiss!Andrzej pisze: ↑03 sierpnia 2022, 08:16Pragniemy przywitać się z Wami oraz pozdrowić Was z głębi naszego serca. Dziękujemy także za ciepłe słowo Czcigodnego Oberhaupta Edelweiss wygłoszone w naszej ojczyźnie z okazji objęcia przez nas dreamlandzkiego tronu.
/-/Sophie Susanne Cargalho
Dumna obywatelka Kotliny

Dumna obywatelka Kotliny

- Joachim Cargalho • Stempel
- Graue Eminenz
-
ODZNACZENIA
OBYWATEL
- Oberhaupt
-
ODZNACZENIA
OBYWATEL
Wypraszam sobie, cały czas mamy kontakt.Joachim Cargalho pisze: ↑10 sierpnia 2022, 14:50 I tyle było z Króla... a takim dobrym mikronautą miał być...