TELEGRAM INFORMACYJNY

Jodeln Zeitung to takie w telegraficznym skrócie-informacje z zagranicy. Każdy z Was może tu dodwać w tej formie to ja. Śmiało!
Jestem ciekaw czy wypuścimy wspólna gazetę, jaką wymarzył sobie Herr von Beckendorff. Jeśli tylko Herr Cargalho przygotuje to poproszę kogoś o wypuszczenie na rynek, ba, sam nawet mogę w ramach medialnego systemu Monarchii Austro-Węgierskiej.Joachim Cargalho pisze: ↑22 lutego 2022, 20:00 Frau Augentrost tak naciska na nasze pojawienie się w mediach, że... może się to okazać całkiem dobrym ruchem.
Ja tu nie znam nikogo, ale na pewno macie jakieś kontakty. Przygotowanie jakiegoś artykułu w chodzi w grę?
Chodziło mi o tę gazetę Scholander Allgemeine ZeitungJodeln Zeitung to takie w telegraficznym skrócie-informacje z zagranicy. Każdy z Was może tu dodwać w tej formie to ja. Śmiało!

Scholander Allgemeine wychodzi nieregularnie, trudno powiedzieć kiedy następny artykuł.Femme Mystere pisze: ↑23 lutego 2022, 12:24Chodziło mi o tę gazetę Scholander Allgemeine ZeitungJodeln Zeitung to takie w telegraficznym skrócie-informacje z zagranicy. Każdy z Was może tu dodwać w tej formie to ja. Śmiało!
A co do najnowszych newsów: Oj, Potoccy tak pokarani. Całkowita kompromitacja.