Jodeln Zeitung - w telegraficznym skrócie
Regulamin forum
- Heinz-Werner Grüner • Stempel
- Oberhaupt
-
ODZNACZENIA
OBYWATEL
- Joachim Cargalho • Stempel
- Graue Eminenz
-
ODZNACZENIA
OBYWATEL
Re: Jodeln Zeitung - w telegraficznym skrócie
Ciekawa uwaga. Właściwie Czesnorad i Muratyka funkcjonują cały czas autonomicznie, prawda?

- Oberhaupt
-
ODZNACZENIA
OBYWATEL
Ożesz! Myli mnie to forumowe podzielenie. Proszę o wybaczenie, ale zasugerowałem się, że Herr Ordyński działa wyłącznie w Muratyce.Robert Drenin pisze: ↑16 sierpnia 2022, 09:39Chciałbym tutaj zgłosić taką jedną małą poprawkę. Mianowicie posiedzenie Koimisji Eksperckiej Komisariatu Nauki i Oświaty nie jest muratyckie, tylko w Czesnoradzie się odbywa.![]()
Tak, oczywiscie. To był mój błądJoachim Cargalho pisze: ↑16 sierpnia 2022, 09:45 Ciekawa uwaga. Właściwie Czesnorad i Muratyka funkcjonują cały czas autonomicznie, prawda?
Zaraz poprawiam!
- Isabella M. Neumann-Swann • Stempel
-
ODZNACZENIA
OBYWATEL
A ja się zastanawiałam o co chodzi
wtopiłeś lekko herr Oberhaupt
(-) Isabella Marie Augentrost-Cargalho Neumann-Swann [von Lichtenstein]

- Robert Drenin • Stempel
- Zmarły
-
ODZNACZENIA
Rozumiemi nic nie szkodzi, czasami się zdarza.Heinz-Werner Grüner pisze: ↑16 sierpnia 2022, 10:05Ożesz! Myli mnie to forumowe podzielenie. Proszę o wybaczenie, ale zasugerowałem się, że Herr Ordyński działa wyłącznie w Muratyce.Robert Drenin pisze: ↑16 sierpnia 2022, 09:39Chciałbym tutaj zgłosić taką jedną małą poprawkę. Mianowicie posiedzenie Koimisji Eksperckiej Komisariatu Nauki i Oświaty nie jest muratyckie, tylko w Czesnoradzie się odbywa.![]()
Tow. Robert Drenin
Wiceprzewodniczący Rady Komisarzy Ludowych Związku Kolektywistycznych Republik Rad

- Oberhaupt
-
ODZNACZENIA
OBYWATEL
Nie przesadzajmy...Isabella Swann pisze: ↑16 sierpnia 2022, 10:58 A ja się zastanawiałam o co chodziwtopiłeś lekko herr Oberhaupt
- Femme Mystere • Stempel
- Faktotum
-
ODZNACZENIA
OBYWATEL
Jestem niemało zaskoczona, ale bardzo pozytywnie. Intrugujący temat. Herr @Robert Drenin - proszę mnie spingować, gdy będzie ten wykład!XIII. Temat lekcji: Historia najnowsza, świt młodych mikronacji starych mikronautów: Leocja, Edelweiss, Lumeria.
Cele poznawcze:
- poznanie charakterystyki i zarysu historii Leocji,
- poznanie charakterystyki i zarysu historii Edelweiss,
- poznanie charakterystyki i zarysu historii Lumerii,
- poznanie pojęć i nazwisk: Heinz-Werner Grüner, Franklin Garamond, Helwetyk Romański, Straż Lumerii i jej skład, Henryk I Krzysztof, 20 stycznia 2020r., 15 marzec 1922r., 27 luty 2022r., 28 stycznia 2022r., 7-8 Maja 2022r.
(-) Lieselotte Augentrost
Prawa Faktotum

Prawa Faktotum

-
ODZNACZENIA
OBYWATEL
Podłączam się pod to
sam z chęcią go posłucham 

- Robert Drenin • Stempel
- Zmarły
-
ODZNACZENIA
Dobrze, aczkolwiek nie ukrywam, że to trochę może potrwać, za nim do tego dojdzie, gdyż póki co to są tematy lekcji dla szkoły podstawowej, a prezentacje do nich Andrzej Ordyński zdecydował się zrobić, ale ciekawe, czy nadal będzie chętny. Jednakże w sumie to dopiero początek podstawy programowej w edukacji Czesnoradu, gdyż jeszcze pozostaną inne przedmioty, w tym bardzo chciałbym jeszcze wprowadzić przedmioty ścisłe.Femme Mystere pisze: ↑16 sierpnia 2022, 15:12Jestem niemało zaskoczona, ale bardzo pozytywnie. Intrugujący temat. Herr @Robert Drenin - proszę mnie spingować, gdy będzie ten wykład!XIII. Temat lekcji: Historia najnowsza, świt młodych mikronacji starych mikronautów: Leocja, Edelweiss, Lumeria.
Cele poznawcze:
- poznanie pojęć i nazwisk: Heinz-Werner Grüner, Franklin Garamond, Helwetyk Romański, Straż Lumerii i jej skład, Henryk I Krzysztof, 20 stycznia 2020r., 15 marzec 1922r., 27 luty 2022r., 28 stycznia 2022r., 7-8 Maja 2022r.
Tow. Robert Drenin
Wiceprzewodniczący Rady Komisarzy Ludowych Związku Kolektywistycznych Republik Rad

-
ODZNACZENIA
OBYWATEL
Jak coś proszę dawać mi znać, z chęcią pomogę w tym temacie

- Leszek Ebe-Grüner • Stempel
- Dziedzic
-
ODZNACZENIA
OBYWATEL
No i zapomniano o mnie w historii :CRobert Drenin pisze: ↑16 sierpnia 2022, 16:39Dobrze, aczkolwiek nie ukrywam, że to trochę może potrwać, za nim do tego dojdzie, gdyż póki co to są tematy lekcji dla szkoły podstawowej, a prezentacje do nich Andrzej Ordyński zdecydował się zrobić, ale ciekawe, czy nadal będzie chętny. Jednakże w sumie to dopiero początek podstawy programowej w edukacji Czesnoradu, gdyż jeszcze pozostaną inne przedmioty, w tym bardzo chciałbym jeszcze wprowadzić przedmioty ścisłe.Femme Mystere pisze: ↑16 sierpnia 2022, 15:12Jestem niemało zaskoczona, ale bardzo pozytywnie. Intrugujący temat. Herr @Robert Drenin - proszę mnie spingować, gdy będzie ten wykład!XIII. Temat lekcji: Historia najnowsza, świt młodych mikronacji starych mikronautów: Leocja, Edelweiss, Lumeria.
Cele poznawcze:
(-) Leszek Ebe-Grüner
Syn Heinza-Werner Grünera
DZIEDZIC EDELWEISS
Wyznawca Edelweisszyzmu

Syn Heinza-Werner Grünera
DZIEDZIC EDELWEISS
Wyznawca Edelweisszyzmu