Władzę zwierzchnią w Edelweiss posiada Oberhaupt. To on czuwa, by "państwo rosło w siłę, a ludziom żyło się dostatniej". W tym miejscu znajduje się jego siedziba. Jeśli masz jakąś sprawę do niego, to dobrze trafiłeś.
Joachim Cargalho pisze: ↑12 sierpnia 2022, 07:18
Prawie się udało! 4 postów zabrakło, by utrzymywać liderowanie w dziennych zestawieniach, ale ostatni dni to i tak bardzo ładna średnia
Duża w tym zasługa Szanownego Pana, Mein Faktotum. Nie mniej nie tylko o ilość, ale o jakość chodzi, prawda li to?
Ja muszę (muszę!!!) się w końcu wyczyścić w głowie. Poszukać zaczętych spraw w Edelweiss, o których zapomniałem i ułozyć je na nowo.
Prawie się udało! 4 postów zabrakło, by utrzymywać liderowanie w dziennych zestawieniach, ale ostatni dni to i tak bardzo ładna średnia
Duża w tym zasługa Szanownego Pana, Mein Faktotum. Nie mniej nie tylko o ilość, ale o jakość chodzi, prawda li to?
Ja muszę (muszę!!!) się w końcu wyczyścić w głowie. Poszukać zaczętych spraw w Edelweiss, o których zapomniałem i ułozyć je na nowo.
Nie tylko ty, herr Oberhaupt
(-) Isabella Marie Augentrost-Cargalho Neumann-Swann [von Lichtenstein]
Nie tylko ty, herr Oberhaupt
Wiem, ale ja sobie powtarzam w kółko to samo, ale nie mogę zwolnić złych myśli i zastąpić ich kreatywnością.
Liczę, że i Szanownej uda się nieco odpocząć i ustabilizować wszystkie sprawy, tak byśmy oboje mogli cieszyć się pełnią szczęścia w mikronacjach.
Być może ktoś już zauważył, że "bawimy" się w bank. To na razie rozwiązanie czasowe oczywiście i ta wersja nie jest nawet dostosowana w 10%, ale będziemy kombinować, wraz z Frauleinn @Sophie.
Heinz-Werner Grüner pisze: ↑22 sierpnia 2022, 20:52
Być może ktoś już zauważył, że "bawimy" się w bank. To na razie rozwiązanie czasowe oczywiście i ta wersja nie jest nawet dostosowana w 10%, ale będziemy kombinować, wraz z Frauleinn @Sophie.
Oczywiście, na początku przydałoby się ustawić rozszerzenie do naszych potrzeb.
Heinz-Werner Grüner pisze: ↑22 sierpnia 2022, 20:52
Oczywiście, na początku przydałoby się ustawić rozszerzenie do naszych potrzeb.