No to powodzenia. Dodam tylko od siebie, że w Irlandii też mają internet, więc będziesz nadal mógł prowadzić życie w Edelweiss.Jürgen Voller pisze: ↑06 lutego 2024, 15:05 Witajcie!Zacząłem obserwować
![]()
Pomysł ze stałą publikacją naprawdę zacny.
Osobiście, nie dam rady tego prowadzić, bo wkrótce wyjeżdżam do Irlandii w realu.)
Cieszę się jednak, że zamiast nakarmić Was przez jeden dzień przeniesioną rybą, dałem Wam do ręki wędkę i nauczyłem łowić ryby, hihi!
Język towerski
- Heinz-Werner Grüner • Stempel
- Oberhaupt
-
ODZNACZENIA
OBYWATEL
Re: Język towerski
- Jürgen Voller • Stempel
- Prinz von Persien
-
ODZNACZENIA
OBYWATEL
@Heinz-Werner Grüner Oczywiście, że też mają internet, więc będę częściej w Edelweiss niż do tej pory
Zobaczymy, jak się to przełoży na moją aktywność fabularną w Kotlinie, hihi
btw Ciekawe, ile osób od nas już obserwuje profil Edelweiss na Instagramie?
)
Edle, do tablicy, proszę!
Zobaczymy, jak się to przełoży na moją aktywność fabularną w Kotlinie, hihi
btw Ciekawe, ile osób od nas już obserwuje profil Edelweiss na Instagramie?
Edle, do tablicy, proszę!
- Oberhaupt
-
ODZNACZENIA
OBYWATEL
Wiem, ale nie powiem.Jürgen Voller pisze: ↑07 lutego 2024, 15:21 @Heinz-Werner Grüner Oczywiście, że też mają internet, więc będę częściej w Edelweiss niż do tej pory![]()
Zobaczymy, jak się to przełoży na moją aktywność fabularną w Kotlinie, hihi![]()
btw Ciekawe, ile osób od nas już obserwuje profil Edelweiss na Instagramie?)
Edle, do tablicy, proszę!![]()
- Prinz von Persien
-
ODZNACZENIA
OBYWATEL
No to ładnie
Jak sam Oberhaupt staje okoniem i blokuje rozwój i postęp, to nie wiem, co będzie dalej
)
Powiem na zachętę tylko tyle, że wszedłbym na stałe do grupy Edli na Instagramie,gdyby taka istniała
Choć z drugiej strony, wszystko by się pewnie kręciło wokół sportu, gier czy mikronacyjnych wydarzeń, a ja bym się stresował ciągle, że to znowu wiadomość na grupie Kotliny a nie nowa wiadomość od mojej najmilejszej
Jak sam Oberhaupt staje okoniem i blokuje rozwój i postęp, to nie wiem, co będzie dalej
Powiem na zachętę tylko tyle, że wszedłbym na stałe do grupy Edli na Instagramie,gdyby taka istniała
Choć z drugiej strony, wszystko by się pewnie kręciło wokół sportu, gier czy mikronacyjnych wydarzeń, a ja bym się stresował ciągle, że to znowu wiadomość na grupie Kotliny a nie nowa wiadomość od mojej najmilejszej
- Oberhaupt
-
ODZNACZENIA
OBYWATEL
WIesz... W mikroświecie nie każdy chce pokazywać swoją facjatę. To nie jest takie hop siup.Jürgen Voller pisze: ↑07 lutego 2024, 19:14 No to ładnie![]()
Jak sam Oberhaupt staje okoniem i blokuje rozwój i postęp, to nie wiem, co będzie dalej)
Choć z drugiej strony, wszystko by się pewnie kręciło wokół sportu, gier czy mikronacyjnych wydarzeń, a ja bym się stresował ciągle, że to znowu wiadomość na grupie Kotliny a nie nowa wiadomość od mojej najmilejszej![]()
- Prinz von Persien
-
ODZNACZENIA
OBYWATEL
No tak, @Heinz-Werner Grüner
Niestety, masz dużo racji
Ciekawi mnie, co sądzą inni, np. nasz drogi Chef Raketen-Werfer @Damiano Windsachen

Niestety, masz dużo racji
Ciekawi mnie, co sądzą inni, np. nasz drogi Chef Raketen-Werfer @Damiano Windsachen
- Femme Mystere • Stempel
- Faktotum
-
ODZNACZENIA
OBYWATEL
Język towerski został wyparty przez edelweisski. Tak jest.
(-) Lieselotte Augentrost
Prawa Faktotum

Prawa Faktotum

- Oberhaupt
-
ODZNACZENIA
OBYWATEL
Wiadoma sprawa. Nie ma bardziej znanego w całym mikro. Jesteśmy niczym angielski w nierealnym realu.Femme Mystere pisze: ↑08 lutego 2024, 11:31 Język towerski został wyparty przez edelweisski. Tak jest.
- Femme Mystere • Stempel
- Faktotum
-
ODZNACZENIA
OBYWATEL
La Palma jest nasza. Po prostu ukradli... i nie chcą oddać.
(-) Lieselotte Augentrost
Prawa Faktotum

Prawa Faktotum

- Oberhaupt
-
ODZNACZENIA
OBYWATEL
No niech będzie, że ukradli...choć w rzeczywistości sam im oddałem.Femme Mystere pisze: ↑08 lutego 2024, 16:25 La Palma jest nasza. Po prostu ukradli... i nie chcą oddać.