Dokładnie.
BTW. Jak tylko ustalimy trenera dla Vorwarts to startujemy z ligą. Dajemy na przygotowanie ok. tygonia czy dwóch?
Moderator: Targersdorf Borisz
Dokładnie.
Michael Grüner - czarna owca w rodzinie. Niby był, ale go nie było.
Obowiązkowo.Heinz-Werner Grüner pisze: ↑17 lipca 2025, 21:04Dokładnie.
BTW. Jak tylko ustalimy trenera dla Vorwarts to startujemy z ligą. Dajemy na przygotowanie ok. tygonia czy dwóch?
Pełne dwa tygodnie to już maksymalna długość czasu.Targersdorf Borisz pisze: ↑17 lipca 2025, 21:25Obowiązkowo.Heinz-Werner Grüner pisze: ↑17 lipca 2025, 21:04Dokładnie.
Myślę, że dwa tygodnie wystarcza na skompletowanie kadry.

Chwała Ci za to. Gdyby nasz księciunio był bardziej aktywny, a nie taki "zrywny" to nawet nie zakrzątałbym głowy Herr Graue Eminenz.Joachim Cargalho pisze: ↑17 lipca 2025, 21:30 No okej. To muszę sobie przypomnieć jakieś dane i możemy pograć.
Jak będę nieaktywny i znajdzie się jakiś chętny, to mnie wywalcie bez sentymentów. Traktujcie mnie jako opcja rezerwowa.
A to już musi Szanowny aplikować w pojedynkę. Ja tylko mogę przyklepać gdy się pojawi: https://www.xperteleven.com/team.aspx?t ... 35410&dh=2